45 skibe under vedligeholdelse på et år på Haliç-værftet

45 skibe under vedligeholdelse på et år på Haliç-værftet
45 skibe under vedligeholdelse på et år på Haliç-værftet

På et år blev 45 skibe vedligeholdt på Haliç Shipyard. Ud over færgerne og skibene tilhørende IMM, BOTAŞ, Generaldirektoratet for Kystsikkerhed, Justitsministeriet, GESTAŞ og private virksomheder, vil yderligere fire skibe blive taget i vedligeholdelse inden årets udgang. IİBB Şehir Hatları AŞ General Manager Sinem Dedetaş sagde, at deres mål er at øge produktionskapaciteten og effektiviteten for det 565-årige Haliç-værft, ”Vi minder og polerer Haliç Shipyard og dets brand igen. Mens vi beskytter vores historiske arv, forsøger vi at opnå bæredygtige fremskridt ”.


I det sidste år blev 45 skibe, pool, dæk og maskiner taget inden for IMM City Lines Haliç Shipyard, som er det ældste levende værft i verden. På værftet blev i alt 24 skibe fra IMM og dets tilknyttede selskaber, 10 af BOTAŞ, 4 fra Generaldirektoratet for kystsikkerhed, 3 af de private virksomheder og en af ​​hvert af justitsministeriet og GESTAŞ færdiggjort i værftet. På værftet, hvor alle 2 puljer konstant er fulde, vil yderligere 3 skibe, hvis tilbud er tildelt, gå i vedligeholdelse inden året slutter.

"Produktionskapacitet og produktivitet vil stige"

I betragtning af at hovedmålene for Haliç Shipyard er at øge produktionskapaciteten og ledelseseffektiviteten, sagde IMM City Lines General Manager Sinem Dedetaş, at de arbejder på at genvinde værftet. Dedetaş sagde følgende:

”Vores hovedmål for vores skibsværft, som har en historie og tradition på 565 år, er at øge produktionskapaciteten og ledelseseffektiviteten. Parallelt med at genvinde den værdi og omdømme, det fortjener. Vi minder og polerer Haliç Shipyard og dets brand. Vores præsident, Mr. Ekmem İmamoğlu, yder al slags støtte og deler vores begejstring for værftet at leve på en produktionsorienteret måde med sine puljer og erfarne hold. På vores skibsværft stræber vi efter at opnå bæredygtige fremskridt, samtidig med at vi beskytter vores historiske arv. Vores egne skibe er vores prioritet. Vi griber ind i vores skibe hurtigt og til tiden. Af denne grund faldt antallet af defekte skibe i drift fra 3 til 1,7 pr. Dag. "

De vendte hjem til vedligeholdelse

Haliç Shipyard Manager Sinan Erdinç understregede, at Haliç Shipyard har bragt den inaktive oplevelse og know-how til live igen, ”Skibsværftet havde allerede en stor oplevelse og viden. Det var bare inaktiv. Vi udfører høje standarder og meget specielle værker. Nogle af de skibe, der kom til vores værft i det sidste år, blev produceret her i de sidste år; Lapseki, Tuzla, Anadolu Feneri er nogle af dem. Derfor vendte de skibe, der blev bygget her tilbage til deres hjem for vedligeholdelse, ”sagde han.

De kom fra Çanakkale og İzmir

Botaş, Kırıkkale, Marmara Ereğlisi, Namık Kemal Aydın, Yapracık i værftet; Nazım Tour, Rescue 3 og Rescue 4 bugserbåde fra Generaldirektoratet for Kystsikkerhed; Justitsministeriet, Tuzla; TURYAPs Anadolu Feneri og Dentur Avrasyas Turgut Yüksel-skib blev revideret.

Endelig kom GESTAŞs Lapseki-færge fra Çanakkale ind på værftet til større vedligeholdelse. 3 skibe af GESTAŞ og 1 skib fra İzmir İzdeniz vil blive taget i vedligeholdelse på værftet inden året slutter.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer