550 offentlige køretøjer desinficeres i Antalya

550 offentlige transportkøretøjer desinficeres i Antalya
550 offentlige transportkøretøjer desinficeres i Antalya

Antalya Metropolitan Kommune fortsætter sine rengørings- og desinfektionsprocesser i offentlige transportkøretøjer inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger. Ca. 550 køretøjer, der tjener i offentlig transport, desinficeres.


Offentlige køretøjer, der leverer bytransporttjenester i Antalya, desinficeres hver dag af Metropolitan Kommunes hold. Metropolitan Kommunes transportplanlægnings- og jernbanesystemafdeling renser regelmæssigt de busser og sporvogne, der leverer bytransporttjenester i Antalya og desinficerer dem mod bakterier og vira. I det detaljerede arbejde, der udføres med den kolde ULV-maskine (Fine Spray), rengøres hvert punkt inklusive interiør, ydre, vinduer, førerkabine, håndtag, passagersædehåndtag, gulve, loft, ydre loft og nederste hjørne.

UAVBRUDT FRA 10. MARS

Rengørings- og desinfektionsarbejde i offentlige transportbiler, der betjener tusinder af borgere hver dag, har været udført kontinuerligt siden 10. marts, da epidemien begyndte at dukke op i vores land. Busser, der leverer transporttjenester til mange steder, herunder byen og plateauerne, desinficeres hver dag før og efter afgang og forberedes sterilt på rejsen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer