591 tons smuglet brændstofoperation fra toldhåndhævelseshold

591 tons smuglet brændstofoperation fra toldhåndhævelseshold
591 tons smuglet brændstofoperation fra toldhåndhævelseshold

Ministeriet for handelstoldhåndhævelsesafdeling i Generaldirektoratet for Petroleum Special Team gennemførte undersøgelser inden for rammerne af kampen mod brændselssmugling, der skulle bringes fra Iran til Tyrkiet anmodet om og blev betragtet som risikable produkter, der blev erklæret som asfaltråmaterialer.


Da de produkter, der blev transporteret af i alt 26 tankskibe, blev bragt til Gürbulak Toldport, blev prøver taget og sendt til laboratoriet til analyse. Tankskibens toldprocedurer blev afventet, indtil prøveresultaterne blev opnået. Ifølge prøveresultaterne fra laboratoriet blev det forstået, at produktet i tankskibene ikke var asfaltråmateriale som deklareret, men et olieolieprodukt af brændselsolie.

Oven på den falske erklæring, der skal bringes til Tyrkiet, og næsten 1 million tyrkiske lira værd, kan den bruges som brændstof gennem en række transaktioner, 591 tons brændselsolie og beslaglagt 26 tankskibe, der blev brugt til transport af disse produkter.

Mens efterforskningen om sagen fortsatte, blev de ansvarlige tilbageholdt.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer