7 miljøvenlige nye busser ankommer til Mersin om 73 måneder

7 miljøvenlige nye busser ankommer til Mersin om 73 måneder
7 miljøvenlige nye busser ankommer til Mersin om 73 måneder

Endelige underskrifter er underskrevet for køb af 73 nye miljøvenlige busser i Mersin Metropolitan Kommunes transportafdeling. Transportchef Ersan Topçuoğlu gjorde opmærksom på, at de nye busser, der blev bragt til Mersin, drives af naturgas. KARSAN-embedsmænd, der vandt budet ved at tilbyde det mest passende tilbud, erklærede, at busserne vil blive leveret til Mersin Metropolitan Kommune senest inden for 7 måneder, og de planlægger at levere 12 meter lange køretøjer i første fase.

Busser vil være de første i Çukurova-regionen


Det sidste trin i køb af 73 nye busser, der blev annonceret af borgmester Mersin Metropolitan Municipality, Vahap Seçer, blev afsluttet med underskrifterne. Præsident Seçer påpegede, at de nye busser, der skal købes, har CNG-brændstofforbrug og er miljøvenlige. Transportchef Ersan Topçuoğlu på vegne af Mersin Metropolitan Municipality og Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş. Salgschef Adem Ali Metin lavede de endelige underskrifter og ønskede held og lykke for befolkningen i Mersin. I alt 12 busser, herunder 63 busser med en længde på 18 meter og 10 busser med en længde på 73 meter, vil blive tilbudt befolkningen i Mersin i de kommende måneder. De nye busser vil være de første i Mersin og Çukurova-regionen med naturgasbrændstofforbrug.

"Tillykke til befolkningen i Mersin med vores miljøvenlige busser"

Leder af transportafdelingen, Ersan Topçuoğlu, sagde, at mange sektorer, herunder transportsektoren, har haft urolige dage på grund af coronavirusepidemien. Understreger, at kravene inden for transport i Mersin stiger dag for dag, sagde Topçuoğlu:

”Vi vidste vigtigheden af ​​vores brugere for at kunne drage fordel af offentlige transportsystemer på en hurtig, økonomisk og behagelig måde, og vores indsats i denne retning er steget, siden vi kom. Derfor har vi afsluttet vores forberedelser til køb af miljøvenlige busser for at forbedre offentlig transport for straks at imødekomme vores folks behov, og vi startede vores udbud. Som et resultat har vi medbragt vores 73 miljøvenlige CNG-busser til vores folk i Mersin fra i dag. Jeg vil gerne takke alle, der bidrog til denne proces, især vores metropolitanske borgmester Vahap Seçer. Jeg håber, at vores miljøvenlige busser vil være gavnlige for befolkningen i Mersin. "

"Vi leverer vores køretøjer inden 7 måneder"

Karsan Automotive Industry and Trade Inc. Tyrkiets salgsdirektør Adem Ali understregede, at teksten Karsan, der tjener i 54 år i produktionen af ​​bilsektoren, udgjorde fuldstændig national kapital. Om, at virksomheden producerer køretøjer med forskellig brændstofforbrug, herunder diesel, naturgas og el, bemærkede Metin, at de afgav det mest hensigtsmæssige bud på det bud, der blev afholdt af Mersin Metropolitan Municipality. Metin sagde, ”Vi vil forsøge at bringe busserne til vores kommune så hurtigt som muligt. Vi vil arbejde hårdt på at levere tidligere. Vi kan ikke sige noget klart om, hvad pandemien vil bringe de kommende dage. Men hvis vi går under de nuværende forhold, leverer vi vores køretøjer inden 7 måneder. ”Vi prioriterer 12 meter i antallet af leverancer,” sagde han.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer