748 trafikulykker opstod i Izmir i september

748 trafikulykker opstod i Izmir i september
748 trafikulykker opstod i Izmir i september

Ifølge oplysninger modtaget af Radio Traffic İzmir nyhedscenter, opstod 748 trafikulykker på hovedveje i İzmir i september.


Der blev observeret en stigning i antallet af ulykker i Izmir. En trafikulykke over gennemsnittet opstod i september. Inkluderingen af ​​125 tusind køretøjer i trafikken i pandemiperioden øgede også antallet. Tretten af ​​de 748 ulykker, der opstod, er døde.

DE MESTE ULYKKER PÅ VEJEN

Den region, hvor der var flest ulykker på hovedveje, var ringveje. 128 ulykker blev rapporteret i september i sektionen mellem Koyundere Junction og Güzelbahçe Junction. I dette afsnit er det afsnit med flest ulykker Bayraklı Det var mellem tunnelerne og Işıkkent Junction. På den anden side opstod der 3 ulykker på Kemalpaşa Ring Road, Aydın Highway og Çeşme Highway.

ULYKKER I ARTERIERne

Mange ulykker skete også på arterierne, der forbinder hovedstadsområdet Izmir. Ankara Street førte an med 49 ulykker. Især EGEMAK Bridge tiltrak opmærksomhed som en af ​​de sorte pletter. Yeşildere Street var et af de områder, hvor der opstod 45 ulykker og ulykker. Yeşildere Street blev efterfulgt af Anadolu Street og Mürselpaşa Boulevard med 37 ulykker hver. Mens der opstod 35 ulykker på Akçay Street, fandt der 32 trafikulykker sted på Yeşillik Street. Mustafa Kemal Sahil Boulevard fulgte med 25 ulykker og Altınyol fulgte andre arterier med 21 ulykker. Ifølge oplysninger modtaget af Radio Traffic Izmir nyhedscenter opstod 327 trafikulykker på andre hovedveje som Çanakkale Asfalt, Ankara Asfalt, İnönü Street og Mithatpaşa Street.

95 SKADEDE, 13 DØDLIGE ULYKER

De fleste ulykker, der opstod i Izmir i september, fandt sted om morgenen og aftenen, hvor trafikken var tung, og de fleste af dem blev økonomisk beskadiget. Det faktum, at 748 ud af 640 ulykker blev beskadiget afslørede endnu engang vigtigheden af ​​sporingsafstand. Mens der var skader i 95 ulykker, blev 13 ulykker rapporteret som dødelige.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer