8 milliarder 639 millioner Lira-investeringer foretaget i Artvin

8 milliarder 639 millioner Lira-investeringer foretaget i Artvin
8 milliarder 639 millioner Lira-investeringer foretaget i Artvin

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, fremsatte vigtige udtalelser i Artvin i dag. Transport, kommunikation, infrastruktur, forsvar, teknologi i Tyrkiet af præstationer, der blev vist '' Leading Country '', punkt at flytte, erklærede, at ministeren Karaismailoğlu for 18 år siden sagde de store fremskridt inden for transport og kommunikation for at forberede jorden til denne størrelse, at det var at skabe et fundament.


Understreger, at de har foretaget en investering på 8 milliarder 639 millioner TL til Artvins transport- og kommunikationsinfrastruktur indtil i dag, sagde Karaismailoğlu, at den delte vejlængde, der var 2003 kilometer, blev øget til 22 kilometer indtil 46. Minister Karaismailoğlu sagde, at Rize-Artvin lufthavnens arbejde fortsætter med fuld hastighed, '' Rize-Artvin lufthavn, som er en regional lufthavn, vil bidrage til udviklingen af ​​både bycentre og distrikter med turistværdi i disse provinser. Endnu vigtigere vil det bidrage til at øge handelsforbindelserne med nabolande i det østlige Sortehavsregion. '' Han brugte sine udtryk.

"Vi bliver en af ​​de største økonomier i verden i den nærmeste fremtid"

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, gik til Artvin i dag for at afholde en række kontakter. For det første blev minister Karaismailoğlu, der besøgte Artvin Governorship, hilst velkommen af ​​Artvin Governor Yılmaz Doruk. Minister Karaismailoğlu, der blev orienteret om igangværende projekter i byen, mødtes med håndværkere og borgere efter sit besøg i guvernørskabet. Efter at have snakket med håndværkere og borgere besøgte minister Karaismailoğlu PTTs centrale afdeling efter at have lyttet nøje til borgernes krav.

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, som senere blev AK-partiets Artvin-provinsformandskab, fremsatte vigtige udsagn her. Tyrkiet står over for alles styrker og udtryk ser et land, der fanger den æra af ministrene Karaismailoğlu, transport, kommunikation, infrastruktur, forsvar, succes inden for teknologi i området Tyrkiet, '' Leading Country '' punkt blev bemærket, at besiddelse. Minister Karaismailoğlu fortsatte sine ord som følger:

”Jeg håber, at vi bliver en af ​​de største økonomier i verden i den nærmeste fremtid. Det store gennembrud, vi startede for 18 år siden inden for transport og kommunikation, er at lægge grunden til denne storhed, at lægge et fundament. Hvad vi kan gøre inden for transport af mennesker, gods og data gør os til en logistik-supermagt i vores region. Vi er i centrum af New Silk Road og nye handelsruter på øst-vest og nord-syd aksen. Vi arbejder med al vores styrke for at få mest muligt ud af disse muligheder med de mest avancerede transportsystemer. ''

Minister Karaismailoğlu sagde, at de har bånd af hengivenhed med millioner af muslimer, der lever i denne geografi, ”Hvis vi når frem til Syrien, Libyen og Cypern i dag, er det derfor. Vi prøver at udføre det store ansvar, vores historie, kultur og civilisation lægger på ryggen. Det passer ikke os, vores land, vores nation, ikke at se, høre eller råbe, hvad der sker. Dette er ikke muligt. Kunne det ikke være at se den situation, hvor søsterstaten Aserbajdsjan er i? Vi er en nation, to stater. I dag er vi som altid sammen med vores aserbajdsjanske brødre med alle vores midler. Først og fremmest, mens Allah giver vores venner tillid med den magt, vi har i dag, giver vi fjenden frygt. ''

`` Vi har etableret uafbrudt transportinfrastruktur af høj kvalitet mellem kontinenter ved at skabe internationale korridorer ''

Minister Karaismailoğlu understregede, at transport- og kommunikationsinfrastrukturen er hjørnestenen i en stærk og levende økonomi;

Vi bør ikke glemme, at transport- og kommunikationsinfrastruktur er hjørnestenen i en stærk og levende økonomi. Han sagde, at industri, landbrug, uddannelse, sundhed, jobmuligheder og socialt liv er holdbart med transport. Karaismailoğlu sagde, at ved at skabe internationale korridorer og etablere uafbrudt transportinfrastruktur af høj kvalitet mellem kontinenterne, sagde Karaismailoğlu, ”Vi øgede antallet af overfarter mellem Asien og Europa på Yavuz Sultan Selim Bridge, Eurasia Tunnel, Marmaray og Bosporus fra 2 til 5. Med Istanbul lufthavn har vi gjort vores land til et af de centrale baser for global luftfart. Vi lavede Baku-Tbilisi-Kars jernbanelinjen og Marmaray og fik Iron Silk Road fra London til Beijing til live. Vi fortsætter med succes konstruktionen af ​​mange kæmpeprojekter såsom 1915 Çanakkale Bridge, Ankara-Niğde Highway, Ankara-Sivas YHT Line, Filyos Port og Rize - Artvin lufthavn, der vil feje Artvin af jorden, når den er færdig. ''

`` 8 milliarder 639 millioner lira-investeringer blev foretaget i Artvin ''

Understreger, at de hidtil har foretaget en investering på 8 milliarder 639 millioner lira til Artvins transport- og kommunikationsinfrastruktur, sagde Karaismailoğlu, at længden af ​​den delte vej, som var 2003 kilometer, blev øget til 22 kilometer indtil 46. Minister Karaismailoğlu erklærede, at vores arbejder fortsætter på 4 motorvejsprojekter såsom Artvin-Erzurum Separation-Oltu-Olur Road, Borcka-Artvin Separation-Murgul-Damar Road med en projektværdi på 360 milliarder 14 millioner, '' Vi vil også undersøge de 66,2 kilometer lange Yusufeli Dam-flytningsveje. I dette projekt bygger vi 55 tunneller med en længde på 800 tusind 56 meter, cirka 40 kilometer, med det formål at bevare Artvins unikke naturlige skønheder. Også inden for rammerne af projektet er der 761 broer med en længde på 17 meter og en åben udgravning på 8 tusind 639 meter. Vi har afsluttet den 55 meter lange del af 800 meter tunnelen, næsten hele tunneludgravningen og det understøttende arbejde. Vi har afsluttet den endelige tunnelbelægning på den 55 500 meter del, det vil sige 35 procent. Vi har også gjort meget vigtige fremskridt inden for broproduktion og er færdige med 715 procent. Derudover afsluttede vi overbygningen af ​​de 64 tusind 83 meter vej som Bituminous Hot Coating. Vi planlægger at gennemføre hele projektet i 6. Når vores projekt er afsluttet, vil Yusufeli, Artvin-Erzurum-vejen være meget sikrere. Med 100 tunneller åbnet vil det ikke længere blive påvirket af tunge vinterforhold, og vores rute forbliver altid åben. ''

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, erklærede, at Rize-Artvin lufthavnens arbejde fortsætter i fuld fart. Karaismailoğlu sagde, at lufthavnen ligger mellem distriktet Yeşilköy og Pazar, 34 kilometer fra Rize, 54 kilometer fra Hopa og 125 kilometer fra Artvin:

'' Rize-Artvin lufthavn, som er en regional lufthavn, vil bidrage til udviklingen af ​​både bycentre og distrikter med turistværdi i disse provinser. Endnu vigtigere vil det bidrage til at øge handelsforbindelserne med nabolandene i det østlige Sortehavsregion.

Det vil fuldt ud imødekomme flytransportbehovene i regionen med sin 3 meter lange landingsbane og en terminalbygning med kapacitet til at betjene 3 millioner passagerer om året. Det vil muliggøre yderligere vækst af økologisk turisme, dvs. naturturisme, der udvikler sig i hele det østlige Sortehavsregion, især i Artvin.

På nuværende tidspunkt har vi nået en realiseringsgrad på 78 procent på tværs af infrastrukturbyggeriet i vores lufthavn. Vores produktion af bølgebryder fortsætter med generel markfyldning fra land og hav. Vores arbejde fortsætter hurtigt. ''

AK Party og bor nu i Artvin pæne projekter og pænt om, at de projekter, de arbejder med dedikation til ikrafttræden i den fremtidige minister for Karaismailoğlu, vi er alle den samme aftale for Tyrkiet og sagde, at han konkluderede.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer