9. Ansøgningsresultater for støtte til udvikling af landdistrikter annonceret

9. Ansøgningsresultater for støtte til udvikling af landdistrikter annonceret
9. Ansøgningsresultater for støtte til udvikling af landdistrikter annonceret

Minister for landbrug og skovbrug Dr. Bekir Pakdemirli erklærede, at resultaterne af IPARD-II Den Europæiske Unions udvikling af landdistrikter understøtter 9. indkaldelse af applikationer 1. grupperesultater er klare, og at der ydes et tilskud på 1.049 millioner TL til 243 projekter, der har ret til at modtage støtte inden for dette anvendelsesområde.


Minister Pakdemirli understregede, at støtteinstitutionen for landbrug og udvikling af landdistrikter (ARDSI), der implementerer IPARD-programmet, fortsat realiserer investorernes drømme ved at yde tilskud til investeringer i 16 provinser i 42 forskellige undersektorer og fortsatte som følger:

”Vi yder tilskud mellem 40% og 50% til etablering og modernisering af produktions- og forarbejdningsfaciliteter i EU-standarder. I denne sammenhæng er inden for rammerne af IPARD II-programmet implementeret af ARDSI de første grupperesultater af de projekter, der anses for støtteberettigede inden for rammerne af den 11. meddelelse om ansøgning om ansøgning, der blev offentliggjort den 2020. maj 9, offentliggjort.

beskrevet 1.049 millioner til 243 projekter TL yde støtte Minister Pakdemirli sagde, ”1.049 af de 11 projekter er fra investeringerne i sektoren for fysiske aktiver i landbrugsvirksomheder, og 1.038 kommer fra sektoren Diversificering af gårdaktiviteter og forretningsudvikling. Takket være tilskuddet 433 millioner TL "Vi sigter mod at realisere investeringsbeløbet".

Af de projekter, der blev annonceret i foranstaltningen for investeringer i landbrugsvirksomheders fysiske aktiver; Det inkluderer investering i virksomheden, hvoraf 3 producerer mælk, hvoraf 6 producerer rødt kød, 1 af dem producerer fjerkrækød, og 1 producerer æg.

Projekter, der blev annonceret inden for rammerne af diversificering af gårdaktiviteter og forretningsudviklingsforanstaltning; 783 planteproduktion, forarbejdning og emballering, 126 biavl og biprodukter produktion, forarbejdning og emballering, 47 håndværk og merværdiprodukter, 16 turisme og rekreation i landdistrikter, 6 akvakultur, 12 maskinparker, 48 består af investering i vedvarende energi.

Projekter godkendt under indkaldelsen, www.tkdk.gov.t er Det er blevet offentliggjort på webadressen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar