Adgang til KPSS-eksamen i Denizli er gratis

Adgang til KPSS-eksamen i Denizli er gratis
Adgang til KPSS-eksamen i Denizli er gratis

Adgang til KPSS-eksamen i Denizli er gratis; Denizli Metropolitan Kommunes busser er gratis for dem, der kommer ind i KPSS i denne weekend.


Denizli Metropolitan Municipality-busser vil være gratis for dem, der vil tage eksamen for offentlig personaleudvælgelse (KPSS-associeret licens), der afholdes søndag den 25. oktober 2020. Denizli Metropolitan Municipality-busser blev lavet gratis søndag den 25. oktober for de borgere, der kommer ind i KPSS-Associate Degree for at nå teststederne lettere og mere komfortabelt. Borgere, der kommer ind i KPSS-Associate Degree på den nævnte dato, kan drage fordel af kommunebusserne gratis ved at vise deres eksamensdokumenter til buschaufførerne.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer