Afstemningen starter for nye design af firkanter i Istanbul

Afstemning begynder for nye designs af firkanter i Istanbul
Afstemning begynder for nye designs af firkanter i Istanbul

Fra i dag vil Istanbul-beboere have indflydelse på processen med at realisere prisbelønnede projekter fra Taksim, Bakırköy Square og Salacak-kystlinjedesigner, som blev åbnet med det fælles arbejde med Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) og Istanbul Planning Agency (IPA). I den periode, hvor kun Istanbul-beboere har ordet, kan der vælges mellem 19. oktober og 12. november 2020 på istanbulsenin.org med deres TR-numre.


İBB, der åbnede design og arrangementer af offentlige rum, der skulle være åndbare, demokratiske og sociale relationer, livlige, fredelige og sikre steder med temaet "Istanbul bliver offentlige rum" til konkurrencen, resultaterne af designkonkurrencerne på Taksim-pladsen, Bakırköy og Salacak-kysten, som har den højeste brugermasse, Det præsenterer for befolkningen i Istanbul. I den proces, der startede i dag, kan befolkningen i Istanbul afgive deres stemmer på istanbulsenin.org med deres TR-numre.

PROJEKTER UDSTILLET I KVADRAT

Ækvivalente projekter, der rangerer i konkurrencerne, findes enten i "Decision Is Yours" -centre, der er etableret i Taksim, Bakırköy og Üsküdar Squares eller istanbulsenin.org kan ses på hjemmesiden. Samtidig vil borgeren være i stand til at få oplysninger om afstemningsprocessen ved at konsultere de Hvide Tabel-medarbejdere, der vil være på pladserne.

OM KONKURRENCERNE

Designkonkurrencerne Taksim, Bakırköy og Salacak Squares, arrangeret sammen med İPA ved at prioritere princippet om "Istanbul er din" og en deltagende tilgang på hvert trin i IMM, fandt sted i en rig proces med møder, undersøgelser, interviews og interviews med forskellige institutioner. I alt 233 projekter blev indsendt til de tre konkurrencer, og der blev fastsat tre tilsvarende priser for hver konkurrence af juryen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer