Afyonkarahisar vil få forbindelse til Istanbul, Ankara og Izmir med højhastighedstog

Afyonkarahisar skal forbindes til Istanbul, Ankara og Izmir med højhastighedstog
Afyonkarahisar skal forbindes til Istanbul, Ankara og Izmir med højhastighedstog

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu afgav en erklæring under sit besøg i Afyon og sagde: ”Vores land ligger ved et vigtigt krydsningssted for den midterste bæltesilkebanelinje mellem Kina og London. Jernbanelinjen Baku-Tbilisi-Kars på vores handelsvolumen på over 2023 milliarder dollars mellem Tyrkiet og Aserbajdsjan indtil 4,4 vil bidrage væsentligt til vores mål om at fjerne 15 milliarder dollars, ”sagde han.


Minister Karaismailoğlu erklærede, at de gjorde næsten 40 procent fremskridt med infrastrukturarbejderne udført af TCDD's generaldirektorat i Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-Izmir YHT-projektet og sagde: ”Vi underskrev budet på vores infrastrukturprojekt den 6. oktober 2020. Vores arbejde starter så hurtigt som muligt. Takket være dette vigtige projekt, som vi forbinder Afyonkarahisar til Istanbul, Ankara og Izmir med højhastighedstog, reducerer vi rejsetiden på 824 kilometer fra 14 timer til 3.5 timer. Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT-projekt. Når dette projekt er afsluttet, vil Afyonkarahisar bryde ny grund inden for transport og passagertransport. Når der er kadre i dette land, der er integreret med folket, der bekymrer sig om befolkningens problemer, der arbejder for folket dag og nat, har der været mennesker og udbrud, der er jaloux på vores land, der ikke ønsker at gå et skridt videre. Imidlertid ved de ikke, at det, som nationen ønskede, har været i 18 år. "

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, der kom til Afyonkarahisar for at undersøge igangværende projekter på stedet og foretage nogle besøg, besøgte guvernør Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar borgmester Mehmet Zeybek, AK-provinsens provinsformandskab og mødtes med borgere. Minister Karaismailoğlu, der derefter afholdt et møde med borgmestrene og institutionens ledere, sagde, at alle veje fra syd til nord og øst til vest for landet passerer gennem Afyonkarahisar.

Ministrene Karaismailoğlu, Afyonkarahisar ligger i Tyrkiet næsten kayderek krydset, "sagde sti, når, transport når, som vi fremhæver 18 år; Hvis det gør det, gør AK-partiet det. I tråd med dette mål arbejder vi som ministerium for transport og infrastruktur non-stop for vores land. Siden 2003 har vi produceret handlinger, ikke ord. Med vores nære, mellemlang og langsigtede mål, som vi har realiseret med vores præsident Recep Tayyip Erdogans vision, bevæger vi os dag og nat fremad på vores mere end 3 byggepladser for at øge folks velfærd og udvikle vores lands konkurrencemagt. I de 2003 år, der er gået siden 18, har vi investeret 907 milliarder 200 millioner TL til transport- og kommunikationsinvesteringer i vores land. Mine brødre, selv andres drømme kan ikke matche hvad vi gør, ”sagde han.

"Vores årlige gennemsnitlige antal passagerer har oversteget 44,8 millioner."

Om, at de i 2003 øgede længden på 6 tusind 100 kilometer delte veje på motorvejene til 27 tusind 700 kilometer i dag, fortsatte Karaismailoğlu sine ord som følger:

”Vi har øget vores 26 lufthavne til 56 i dag. Vi øgede antallet af flyruter til 81 lande til 173 i dag. Vi har også øget kommunikationssatellitterne i rummet. Ved Allahs orlov sender vi Türksat 5A til rummet i slutningen af ​​november, Türksat 5B i andet kvartal 2021 og vores første indenlandske og nationale kommunikationssatellit Türksat 6A i 2022. Således vil vi have mere indflydelse på 'rum hjemland'. Mens der ikke var nogen højhastighedsjernbane i 2003 på jernbanerne, har vi i dag en YHT-linje på 1.213 kilometer. Vi startede YHT-flyvninger med Ankara-Eskişehir-linjen i 2009 og fortsatte med Ankara-Konya i 2011. I 2014 Eskişehir-Pendik, i 2019 med Marmaray Project Gebze-Halkalı Vi har afsluttet vores YHT-jernbanelinje. Indtil 2020 bar vi 16,6 millioner passagerer på Ankara-Eskişehir-linjen, 13,3 millioner på Ankara-Konya-linjen og 3,5 millioner på Konya-Istanbul-linjen. Vores årlige gennemsnitlige antal passagerer oversteg 44,8 millioner. "

Tyrkiet i mængden af ​​gods transporteret med jernbane i 2020 udgjorde 30 millioner tons; Minister Karaismailoğlu brugte følgende udsagn om, at de har sat deres 2023-mål til 45 millioner tons og deres 2028-mål som 150 millioner tons:

”Vores land er placeret ved et vigtigt overgangssted for den midterste bæltesilkebane mellem Kina og London. Jernbanelinjen Baku-Tbilisi-Kars i vores 2023 fra handelsvolumen på 4,4 milliarder dollars mellem Tyrkiet og Aserbajdsjan vil bidrage væsentligt til vores mål om at fjerne 15 milliarder dollars. Sammen med Eurasia Tunnel, Yavuz Sultan Selim, Osmangazi og vores Çanakkale Bridge fra 1915, er vores Istanbul-Izmir motorvej de prestigefyldte projekter i vores land.

"Vi arbejder på vores magt for at fjerne et topmøde i Tyrkiet inden for kommunikation."

Karaismailoğlu i Istanbul i den sidste uge 21-24 oktober, hvor de afholdes på Sirkeci Station 'Turkish Rail Summit såvel som i alle områder, der minder om Tyrkiets jernbaner, har iværksat reformen Kataismailoğl har sagt: "Sammen med Turkish Rail Summit har AK-partiet Vi havde mulighed for at dele detaljeret den afstand, der var tilbagelagt af jernbanerne under Tyrkiets 18-årige styre. Denne reformproces, som vil udvide vores geografiske dominans og omfang af vores jernbaner, vil medføre en fysisk vækst. Derudover vil vi have et avanceret, digitaliseret og sikkert jernbanenet med hensyn til teknologisk infrastruktur og serviceprocesser. Fra nu af vil vi prioritere at gennemføre vores nuværende investeringer i jernbaner hurtigt. Vi arbejder for at fjerne et topmøde i Tyrkiet i kommunikation. Inden for kommunikation øgede vi antallet af vores mobilabonnenter til 83 millioner og antallet af faste internetabonnenter med 15 millioner 300. Vi øgede vores fiberlinjelængde til 404 tusind kilometer. Vi fjernede tv- og radioantennen, der forårsager visuel og magnetisk feltforurening i Istanbul Çamlıca Hills, og flyttede dem til vores Küçük Çamlıca TV og Radio Tower, som vi har afsluttet. På denne måde forhindrede vi samtidig spild af elektricitet fra flere antenner med det silhuet af Istanbul med det 49-etagers Çamlıca Tower, som vil bidrage til turismen med sine krydstogter. Det 49-etagers Küçük Çamlıca Tower vil bidrage til turismen med sine observationsgulve.

"Vi brugte tæt på 8 milliarder 980 millioner lira til transport- og kommunikationsinvesteringer i Afyonkarahisar"

Som påpeget af præsidenten for Republikken Tyrkiet i alle transport- og kommunikationslinjer understregede minister Karaismailoğlu, at de lægger stor vægt på at øge forholdet 'indenlandsk og nationalitet' og sagde: "Som vi har sagt i det nationale intelligente transportsystems strategidokument og handlingsplanen 29-2020, som vi meddelte offentligheden den 2020. september 2023. Vi vil popularisere smarte systemer i alle transport- og kommunikationstilstande. Med denne forståelse sigter vi mod at reducere rejsetiderne, øge trafiksikkerheden, bruge den eksisterende vejkapacitet mere effektivt og mere effektivt, bidrage til den nationale økonomi ved at øge energieffektiviteten og reducere miljøskader. De investeringer, jeg hidtil har overført, er kun noget af det arbejde, ministeriet udfører. Vi har meget arbejde at gøre og en lang vej at gå. Vi brugte tæt på 8 milliarder 980 millioner lira til Afyonkarahisars transport- og kommunikationsinvesteringer. Indtil 2003 blev der kun bygget 54 kilometer delte veje i hele provinsen, men i de sidste atten år øgede vi denne længde med mere end 10 gange til 575 kilometer. I Afyonkarahisar øgede vi det samlede vejnet til 551 kilometer, herunder 476 kilometer statsveje og 1.027 kilometer provinsveje. Vi har bygget næsten 60 procent af vores Afyonkarahisar motorvejsnet i den delte vejstandard. Ud over alle disse investeringer er der afsat 4 millioner TL til 822 igangværende motorvejsprojekter i Afyonkarahisar. Vores jernbaneinvestering, som er meget vigtig for Afyonkarahisar, er utvivlsomt projektet Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT. Når dette projekt er afsluttet, vil Afyonkarahisar bryde ny grund inden for transport og passagertransport ”.

"Takket være Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT-projektet, som vi forbinder Afyonkarahisar til Istanbul, Ankara og Izmir med højhastighedstog, reducerer vi rejsetiden på 824 kilometer fra 14 timer til 3.5 timer."

Karaismailoğlu erklærede, at de gjorde næsten 40 procent fremskridt i infrastrukturarbejder udført af Generaldirektoratet for TCDD i Ankara-Polatli-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-Izmir YHT-projektet og sagde, at den resterende infrastruktur, overbygning og elektromekaniske arbejder af projektet vil blive udført af Generaldirektoratet for Infrastruktur. I projektets arbejde 80 kilometer infrastrukturopfyldningsarbejde mellem Afyonkarahisar og Banaz, 6,6 kilometer Hatipler Crossing, infrastrukturarbejder i Manisa North Crossing 14,9 kilometer, Salihli Pass 30 km infrastrukturværker, Polatlı-Afyonkarahisar 152 kilometer infrastrukturværker, Polatlı-Konya-krydsning 5,5 I en erklæring om, at de vil udføre 289 kilometer infrastrukturarbejde inklusive XNUMX kilometer infrastruktur, afsluttede Karaismailoğlu sine ord som følger:

”Vi underskrev buddet på vores infrastrukturprojekt den 6. oktober 2020. Vores arbejde starter så hurtigt som muligt. Takket være dette vigtige projekt, som vi forbinder Afyonkarahisar til Istanbul, Ankara og Izmir med højhastighedstog, reducerer vi rejsetiden på 824 kilometer fra 14 timer til 3.5 timer. Hver gang der er kadre i dette land, der er integreret med dets folk, der bekymrer sig om dets folks problemer, der arbejder for folket dag og nat, har der været mennesker og udbrud, der er jaloux på vores land, som ikke ønsker at gå et skridt videre. De ønsker at blokere vores vej gennem forskellige midler såsom sammensværgelse, blokade, embargo, proxy-krige i lyset af udviklingen inden for energi, landbrug, dyrehold, forsvarsindustri og vores økonomi, som inden for transport og infrastruktur. Imidlertid ved de ikke, at det, som nationen ønskede, har været i 18 år. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar