Akçaray overvåges 400-7 med 24 kameraer

Akçaray overvåges 400-7 med 24 kameraer
Akçaray overvåges 400-7 med 24 kameraer

Akçaray-kontrolcentret i parkens generaldirektorat overvåger regelmæssigt Akçaray-sporvogne og -stationer. Centret leverer service som en facilitet, hvor mange forskellige opgaver udføres, såsom krydsning af installationer af sporvogne, anmeldelse af køretøjsfejl, sporing af køretøjssporingssystemer, passagerers sikkerhed, yderligere ekspeditionsvejledning, rengøring, linjesikkerhed, rejseplanlægning, arbejdsplan, kort rapportering

7-24 AKTIV


Kontrolcentret, der har arbejdet 7 dage 24 timer fra den dag, hvor trikken blev taget i brug, fortsætter sin mission omhyggeligt. Der er i alt 400 kameraer i og uden for sporvognen, så borgerne kan rejse sikkert. Medarbejderne, der står i spidsen for systemet, som kan overvåge indersiden af ​​alle stationer, stop og sporvogne, der betjenes ved fjernovervågningsmetode, fortsætter deres opgaver med stor omhu.

FJERNBETJENING

Akçaray kontrolcenter har let adgang til stationer og sporvogne takket være dets kameraer og fjernadgangssystemer. Så snart densiteten i bilen eller stationen er opnået, får borgerne mulighed for at rejse sundt ved at dirigere yderligere fly med det samme.

SCADA SYSTEM

Kontrol af Scada (energi) -systemet på fjernlinjen leveres også af sporvognskontrolcentret. I alt overføres elektriciteten fra 2 forskellige regioner til transformatorerne, og den styres ved at blive transmitteret til sporvognslinjen takket være Scada-systemet, og den overvåges 7/24 i tilfælde af en nødsituation og for at undgå elektriske problemer. Takket være det professionelle installerede system reflekteres al elektricitet fra linjen og sporvognen på informationsskærmene. Selv når der er en afbrydelse eller et elektrisk problem, kan det skære strømmen på hele linjen med 1 knap, og den kan let strømforsyne hele linjen med 1 knap.

NAT RENGØRING KONTROL

Sporvognens kontrolcenter udfører rengøringskontrol i slutningen af ​​natten. Omhyggelig rengøring kontrolleres en efter en, og selv det mindste støv må ikke forblive i køretøjet. Før ekspeditionen sendes alle køretøjer til linjen så rent, som de forlader fabrikken. Kontrolcentret styrer køretøjerne fra a til z.

SIKKERHED OG VITAL ARBEJDSPLAN

Trænernes sikkerhed og arbejdssystem udføres også af dette team. Fravær eller arbejdssystem udstedes månedligt og distribueres til beboere og vagter. Den dag, hvor stationen vagterne, der arbejder på stationerne, arbejder, spisepauser, behovspauser leveres via radioer. Alle de problemer eller spørgsmål, som bådfolk står overfor i slutningen af ​​rejsen og rejsen, videresendes til denne enhed og løses.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer