Akçaray dækkede 1 tusind kilometer på 100 måned

Akçaray dækkede 1 tusind kilometer på 100 måned
Akçaray dækkede 1 tusind kilometer på 100 måned

Akçaray-sporvognen, der drives af TransportationPark A.Ş., et datterselskab af Kocaeli Metropolitan Municipality, rejste 1 tusind kilometer på 100 måned. Akçaray-sporvognen, som er blevet byens symbol ved at lette transporten af ​​borgere siden den dag, den blev åbnet, er blevet det første valg af passagerer. Sporvogne, der skifter mellem busstationen - Beach Road-stationer langs den 20 kilometer lange linje, giver komfortabel transportservice til deres passagerer.

AYDA 7 THOUSAND 814 SEFER


Sporvogne, der drives af Kocaeli Metropolitan Municipality, foretog 7 ture om en måned. Den komfortable, komfortable og sikre tilstand af jernbanetransport leveres til borgerne på sporvognslinjen, der betjenes 814 kilometer med i alt 18 sporvogne.

SUND REJSE ER FORD

Under pandemiprocessen øges antallet af ture i stedet for at reducere antallet af ture, så borgerne kan rejse sunde, komfortable og sikre. I alt 294 ture foretages i løbet af dagen. På denne måde venter borgerne på færre stationer, og densiteten i køretøjet reduceres til minimumsniveauer.

DENSITET ER IKKE TILLADT

I alt 170 mennesker kan rejse med sporvogne på grund af pandemiregler. Med sikkerheden i kontrolcentret og stationen kontrolleres køretøjets indre konstant, og densitet er ikke tilladt. I tilfælde af behov udføres yderligere sporvogntjenester af Akçaray kontrolcenter.

SPORVÆGER DESINFICERES HVER DAG

Akçaray-sporvogne desinficeres hver dag. I slutningen af ​​dagen rengøres sporvognen i lagerområdet med stor omhu af ekspert rengøringshold. I løbet af dagen rengøres sporvogne konstant takket være de mobile rengøringshold i køretøjet. Ved afslutningen af ​​turen rengøres alle indvendige og udvendige punkter i køretøjerne og desinficeres derefter.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar