Altınkale-projekt svarende til Pamukkale-travertiner afsluttet!

Altınkale-projekt svarende til Pamukkale-travertiner afsluttet!
Altınkale-projekt svarende til Pamukkale-travertiner afsluttet!

Arbejderne initieret af Sivas særlige provinsadministration i Hot Cermik Thermal Region, 31 kilometer fra Sivas, fortsætter med asfalteringsarbejdet udført af Sivas Kommune.


Mens borgernes interesse for projektet, som tilføjer værdi til byen med hensyn til turisme, stiger, er det planlagt at åbne inden årets udgang med færdiggørelse af alle igangværende arbejder i Altınkale-projektet på kort tid.

Sivas guvernør Salih Ayhan, der undersøgte den igangværende og afsluttende praksis i Hot Çermik, besøgte det område, hvor projektet blev gennemført, og afgav erklæringer til pressen.

Sulphurous Water Healing Spring

Guvernør Ayhan sagde, at Hot Çermik hot spring er et af de vigtigste turistcentre i Sivas. Regeringschef Ayhan sagde, at det termiske vand og svovlholdige vand i regionen er en helbredende kilde, og at de borgere, der kommer her, bruger tid i fred, og nye projekter er begyndt at øge mangfoldigheden af ​​turisme i regionen. Under henvisning til det faktum, at Altınkale-projekt svarende til Pamukkale blev lavet ved hjælp af svovlfarven, sagde guvernør Ayhan, at Altınkale, der blev levende med værkerne fra Sivas Special Provincial Administration, snart åbnes.

Vi ved, at det er vores pligt at tjene vores folk

Regeringschef Ayhan sagde, at projektet tiltrak stor opmærksomhed fra borgerne, ”Altınkale-projektet tilføjede en anden farve til regionen. Det er en af ​​vores pligter at tilbyde sådanne skønheder til tjeneste for vores samfund og nation midt i Anatolien. Vi har afsluttet et smukt projekt her ved at udnytte mineralerne i den geotermiske ressource og dens gule farve, hvilket er en velsignelse, som Gud har givet Sivas. Vores Sivas kommune har tilføjet dette projekt en anden betydning, og landskabet fungerer med de asfaltværker, der startede i dag. " sagde.

Understreger, at spa-området vil være centrum for attraktion, og antallet af besøgende i Sivas vil stige med ankomsten af ​​højhastighedstoget til Sivas, sagde guvernør Ayhan, at infrastrukturarbejderne i regionen vil blive udført hurtigt uden at tabe tid.

Han sagde, at mange projekter, der er forberedt på at tilføre værdi til turismen i Sivas, fortsætter med at arbejde i marken, sagde guvernør Ayhan: ”Byggeriet fortsætter i vores Kangal hundefarm og Hamidiye Culture Park. På den anden side er der mange projekter, som vi følger med præcision, såsom Emirhan Rocks, restaureringen af ​​den historiske store moske i Divriği, Arasta Bazaar og Glass Terrace Projects. " sagde.

Vi fortsætter med at brainstorme

Ønsker Altınkale-projektet at være gavnligt for Sivas, takkede guvernør Ayhan alle, der bidrog til projektet. Guvernør Ayhan sagde: ”Da vores borgere viser interesse for projektet, 'Hvordan kan vi tjene bedre?' vi brainstormer. Vandrestier, caféer, rekreative områder og sociale faciliteter tilføjes også i regionen. " sagde.

Guvernør Salih Ayhan, viceborgmester for Sivas Bekir Sıtkı Eminoğlu, vicegeneralsekretær for den provinsielle specialadministration Mevlüt Soysal, teknisk personale fra den særlige provinsadministration og SİVJET-embedsmænd var også til stede under inspektionsturen til Hot Çermik-regionen.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer