Understøtter Ankara Metropolitan minibushandlere

Understøtter Ankara Metropolitan minibushandlere
Understøtter Ankara Metropolitan minibushandlere

Ankara Metropolitan Municipality Police Department fortsætter med at støtte minibushandlere under pandemiprocessen. Fortsat med at distribuere masker og desinfektionsmidler ved minibusstoppesteder, øgede Ankara Police sine foranstaltninger mod coronavirusepidemien i offentlige transportbiler.


Ankara Metropolitan Municipality, der har øget sine foranstaltninger især inden for offentlige transportbiler for at forhindre spredning af coranavirusepidemien, fortsætter med at støtte transporthandlere.

Ankara-politiet distribuerer fortsat desinfektionsmidler og masker til minibushandlerne, der oplever vanskelige tider på grund af virussen.

10 tusind masker blev distribueret til de fyldte stop

Metropolitan Kommunes politiafdelingsteam distribuerede masker og desinfektionsmidler på Gülbaba, Bentderesi, Cento og Güvenpark Dolmuş stationer, som bruges i vid udstrækning af borgerne i hovedstaden.

Politiets afdelingsleder Veda Oğan sagde, at de samtidig yder hygiejnestøtte til transporthandlerne, ”Som Ankara Metropolitan Municipality leverede vi 4 tusind masker og 10 140-liters desinfektionsmidler til stationens repræsentanter ved de 5 minibusstoppesteder. Vores folk kan køre disse minibusser, som rengøres dagligt, med ro i sindet. "Vores arbejde vil fortsætte i hele pandemien."

MASK- OG DESINFEKTIVFORDELING PÅ GÜVENPARK FYLDT STATION

Deltager i distributionen af ​​masker og desinfektionsmidler ved Güvenpark Dolmuş Station, sagde Ankara Minibuses generalsekretær Murat Kurt, ”Metropolitan Kommune var med os under pandemiprocessen. Vores køretøjer blev desinficeret, masker blev distribueret og brændstofstøtte blev leveret. Vi vil gerne takke Ankara Metropolitan borgmester Mansur Yavaş, der støttede minibusens håndværkere mest under pandemiprocessen, ”og Çakır Karakoç, næstformand for Ankara Chamber of Minibuses, sagde:“ Vores folk og vores håndværkere er meget tilfredse med det arbejde, der er udført af vores Metropolitan Kommune og den støtte, der er givet i denne proces. Vi takker Mansur Yavaş og alt det kommunale personale en efter en. Vores kommune er konstant på udkig efter os, de hjælper, ”sagde han.

Murat Özakman, medlem af bestyrelsen for Ankara Chamber of Minibuses, der deltog i fordelingen ved Gülbaba Dolmuş Station, delte sine tanker med ordene "Tak til vores borgmester i Ankara Metropolitan, Mansur Yavaş, som hjalp os med materielle og åndelige anliggender og ikke efterlod os alene."

TAK TIL PRÆSIDENTEN YAVAS FOR DOLMUŞÇU-HANDLEREN

Understreger, at masken og desinfektionsmiddelstøtten, der distribueres af Metropolitan Kommune, er vigtig for både passagerernes og dem selves sundhed, sagde minibusbutikkerne:

  • Mustafa Erdugan: ”Vi takker Metropolitan Kommune for deres støtte. De har altid været med os under pandemiprocessen. "
  • Duran undslipper: ”Først og fremmest vil vi gerne takke Mansur Yavaş for at tage sig af og støtte os. Vi er meget tilfredse med den hjælp og det udførte arbejde. "
  • Metin Tokeş: ”Vores præsident har altid været med os. Mange tak til Metropolitan Kommune. "
  • Volkan Polat: ”Mange tak for disse masker og desinfektionsmidler, der distribueres i betragtning af offentlighedens sundhed og vores helbred. Gud velsigne vores præsident Mansur Yavaş. "
  • Niyazi Sütçü: ”Vores præsident, Mansur Yavaş, støttede os økonomisk og moralsk under coronavirusepidemien. Vi er meget tilfredse med deres service. Jeg takker også for de masker og desinfektionsmidler, der distribueres i dag. "
  • Expedition Rookie: ”Siden pandemiens begyndelse har vores præsident for Mansur støttet os i ethvert materielt og åndeligt spørgsmål udover masker og desinfektionsmidler. Jeg vil gerne takke Mansur Yavaş og alle, der har bidraget for de tjenester, de har udført. "
  • Alaattin High: ”Vi gennemgår meget vanskelige tider i coronavirusperioden. Vi oplever store økonomiske vanskeligheder. Vores Mansur-præsident forlod os ikke alene i disse vanskelige dage og støttede os i alle sager. Ved at distribuere masker og desinfektionsmidler sikrer de, at vores passagerer og os rejser mere sikkert. Jeg vil gerne takke Ankara Metropolitan borgmester Mansur Yavaş for hans indsats. "

sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer