Ansøgninger om tilskud til klimatilpasningsprogrammet startet

Ansøgninger om tilskud til klimatilpasningsprogrammet startet
Ansøgninger om tilskud til klimatilpasningsprogrammet startet

Ansøgninger om "Tilpasning til klimaændringsprogrammet", der skal udføres af ministeriet for miljø og urbanisering, er startet. I det program, hvor forudgående ansøgninger slutter 30. november 2020, er det samlede beløb, der er afsat til de projekter, der skal støttes, 6.800.000 euro.


forbedring af tilpasningen til klimaændringerne i Tyrkiet i orden finansieret af Den Europæiske Union og Republikken Tyrkiet og De Forenede Nationers Udviklingsprogram sagde, at ansøgningen om livsstøtte "Klimatilpasningstilpasningsprogrammer" begyndte.

Deadline 30. november

Den samlede mængde ressourcer, der er afsat til de projekter, der skal støttes i tilskudsprogrammet, der udføres af ministeriet for miljø og urbanisering, er 6.800.000 euro. Forudgående ansøgninger slutter den 30. november 2020.

Ikke-statslige organisationer, kommuner, lokale regeringer, universiteter eller forskningscentre, udviklingsagenturer, nonprofitorganisationer, kooperativer, kamre, professionelle organisationer og organisationer, der repræsenterer den private sektor, vil kunne ansøge om tilskudsprojekter på 12 til 18 måneder.

Bevaring af naturressourcer er blandt programmets mål

Det specifikke mål for de globale mål for tilskudsprogrammet er at forbedre tilpasningen til klimaændringerne i Tyrkiet for at øge modstandsdygtigheden hos samfund og byer, naturressourcer og beskytte økosystemer og berørte ville være at øge den økonomiske sektors tilpasningskapacitet.

Detaljeret information og applikationsvejledning inden for rammerne af programmet herfra du kan nås.

Derudover Ministeriet for Miljø og Urbanisering Generaldirektoratet for Den Europæiske Union og Udenrigsrelationer www.ipa.gov.tr Oplysninger om opkaldet vil også være tilgængelige i afsnittet "Udbud" på internetadressen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer