Antallet af generelle luftfartslufthavne i Kina steg til 296

Antallet af generelle luftfartslufthavne i Kina steget til 296
Antallet af generelle luftfartslufthavne i Kina steget til 296

Ifølge en rapport, der blev offentliggjort fredag ​​den 16. oktober, nåede antallet af almindelige luftfartslufthavne, der blev brugt til anden civil luftfart end kommerciel lufttransport i Kina, til 296 i slutningen af ​​juni. Rapporten blev annonceret af den generelle luftfartsindustri fra China Air Transport Association på en industrikonference i Changchun, hovedstaden i den nordøstlige kinesiske provins Jilin.


Kina havde 2019 generelle luftfartslufthavne registreret i 246. Dette tal oversteg antallet af lufttransportlufthavne for første gang. Desuden nåede dette tal op på 50 med tilføjelsen af ​​296 flere lufthavne i første halvdel af dette år. Generelle luftfartslufthavne spillede en vigtig rolle i transporten af ​​sundhedspersonale og udstyr under COVID-19-epidemien samt i målrettet desinficeringsindsats ifølge rapporten.

Den 18. maj var der 378 generelle luftfartsselskaber i Kina, der indsatte mere end 141 fly på 2 missioner til forebyggelse og kontrol af epidemien. Disse fly udførte ifølge rapporten 362 desinfektions- / desinfektionsopgaver i 3 timers flyvetid.

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar