Antallet af rejser steget i offentlig transport i Istanbul

Offentlige transportture øget i Istanbul
Offentlige transportture øget i Istanbul

I Istanbul i september faldt rejsen med offentlig transport i weekenden, men steg i løbet af ugen. Fredag ​​den 4. september blev den højeste tæthed observeret på hovedarterierne og mellem de to sider. Trafikdensitetsindeks steg fra 27 til 30. Ugedagstrafikken på vejnettet steg med 11 procent på en måned.


Istanbul Metropolitan Kommunes statistikbureau delte septemberdataene om Istanbul-transport. Følgende ændringer er sket i transporten:

Ture med offentlig transport steg

Månedlig stigning i offentlig transport var 5,7 procent i august og 1,7 procent i september.

11 procent stigning i hverdagsrejser

I september var der et fald på 21 procent månedligt i weekendture og en stigning på 11 procent i hverdage.

Handicappede rejser steg med 4,5 procent

I august, mens der var et fald på 2 procent i månedlige borgerovergange, var der en stigning på 9,4 procent hos studerende, 60 procent over 0,9 år og 4,5 procent i handicappede borgeres rejser.

Den travleste transit er den 4. september

I september var antallet af køretøjer, der krydser kraven på hverdage, 491 i gennemsnit pr. Dag i august. Den travleste transit fandt sted i ugen 109. - 1. september; Den travleste dag var fredag ​​den 4. september med 509 tusind 584 køretøjer. 4 procent af kravene var den 39,1. juli, 15 procent fra FSM, 46,1 procent fra YSS og 5,9 procent fra Eurasia Tunnel.

I august var antallet af køretøjer, der passerer gennem 94 sektioner på hovedårerne i løbet af ugen, i gennemsnit 2 456, og i september var det 2 402. Det højeste niveau i september blev registreret som 4 2 køretøjer den 485. september.

Trafikindeks steg til 30

Mens det gennemsnitlige trafikdensitetsindeks på hverdage blev målt til 27 i august, steg det til 30 i september. I løbet af ugen blev peakintensiteten målt som 18.00 kl. 61:18. I weekenden var indekset 23 i august og XNUMX i september.

Gennemsnitlig hastighed 59,5 km / t

Den gennemsnitlige hastighed blev beregnet til 59,5 km / t på hverdage og 62,7 km / t i weekenden. Tiden brugt i trafikken på vejnet på hverdage steg med 11 procent sammenlignet med august.

I Bulletin, der blev udarbejdet med data fra direktoratet for offentlige transporttjenester, BELBİM og İBB Transportation Management Center, blev hastigheds- og varighedsundersøgelser udført ved hjælp af sensorer på hovedruterne.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer