Antalya offentlig transport gratis den 29. oktober

Antalya offentlig transport gratis den 29. oktober
Antalya offentlig transport gratis den 29. oktober

Antalya offentlig transport gratis den 29. oktober; Den 29. oktober Republikkens dag vil offentlige transportbiler med officielle skilte, der tilhører Metropolitan Kommune i 5 centrale distrikter i Antalya, bære borgere gratis.


Antalya Metropolitan Kommune besluttede at fejre 97-året for republikkens grundlæggelse med begejstring og gøre det muligt for befolkningen i Antalya at dele denne entusiasme den 29. oktober Republikkens dag af kommunens offentlige transportbiler gratis. Torsdag den 29. oktober vil busser fra kommunen, ANTRAY og Nostalji Tram køre passagerer gratis hele dagen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer