Arbejder i Balıkesir Traffic Education Park Fortsæt med fuld hastighed

Arbejder i Balıkesir Traffic Education Park Fortsæt med fuld hastighed
Arbejder i Balıkesir Traffic Education Park Fortsæt med fuld hastighed

Arbejder i Balıkesir Traffic Education Park Fortsæt med fuld hastighed; Balıkesir Metropolitan Municipality bygger et trafikuddannelsesområde med det formål at opdrage en generation, der er følsom over for trafikregler. Arbejdet fortsætter i fuld gang i parken, der er bygget på et område på 10 tusind 36 kvadratmeter, og hvor en miniatureby vil blive genoplivet.


Balıkesir Metropolitan Municipality har startet opførelsen af ​​trafikuddannelsesparken for at skabe et mere bevidst samfund ved at hjælpe børn med at få trafikregler og kultur i en ung alder. Uddannelsesparken, hvor trafikuddannelse vil blive givet til førskole-, grundskole- og gymnasieelever sammen med erfarne trafikinstruktører, vil blive bygget på et område på 10 tusind 39 kvadratmeter i Karesi District Paşaalan Mahallesi. Trafikuddannelsesparken, hvor storbyhold fortsætter med at arbejde hurtigt, planlægges afsluttet og taget i brug i november.

EN MINIATURBY

Det sigter mod at reducere de fremtidige trafikproblemer i denne miniatureby, hvor børn lærer, mens de har det sjovt ved hjælp af batteridrevne køretøjer, inklusive katastrofebygning, brandstation, hospital, skole, marked, cafeteria, indgang til vejafgift, trafikskilte, tog- og busmodeller. Trafikuddannelsesparken, som vil være et af de vigtigste uddannelsescentre i Balıkesir, har også et pædagogisk amfiteater, cykel- og gågade og en legeplads.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer