Arbejder på Ankara Istanbul YHT Line fortsætter hurtigt

Arbejder på Ankara Istanbul YHT Line fortsætter hurtigt
Arbejder på Ankara Istanbul YHT Line fortsætter hurtigt

TCDD General Manager Ali İhsan Uygun, med den ledsagende tekniske delegation, foretog undersøgelser i Sapanca-Doğançay sektionen inden for Ankara-Istanbul High Speed ​​Train Project.


I Ankara-Istanbul High Speed ​​Train Project fortsætter byggearbejderne i produktionen mellem Sapanca-Geyve-Doğançay. På Doğançay-byggepladser blev TCDDs generaldirektør Ali İhsan Uygun informeret om værkerne.

Det næste stop for delegationen i markundersøgelserne var opførelsen af ​​T26-tunnelen i Bilecik inden for Ankara-Istanbul High Speed ​​Train-projektet. Ali İhsan Uygun, der modtog information om projektet her, sagde: "Når projekterne er afsluttet, vil afstanden mellem Ankara og Istanbul være kortere med 45 minutter."


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer