Arrangement for to rundkørsler i Çayırova

Arrangement for to rundkørsler i Çayırova
Arrangement for to rundkørsler i Çayırova

Kommunen arbejder for at sikre trafiksikkerhed og mere behagelig transport. Arrangementer blev foretaget i krydset mellem gaderne Atatürk Mahallesi Adnan Kahveci og Muammer Aksoy i Çayırova-distriktet på grund af behovets udvidelse over tid. På grund af, at nogle veje ikke nåede regionen, blev der foretaget omlægninger ved krydset.

BEHOV ØGET MED TID


Gaderne Muammer Aksoy og Adnan Kahveci, som ligger på vigtige ruter, bruges i vid udstrækning af borgere i Çayırova-distriktet. Arrangementer blev foretaget i krydset, som er placeret i krydset mellem begge gader på grund af de stigende behov over tid. I betragtning af denne situation omorganiserede afdelingerne for videnskabsafdeling krydset og gjorde det tilgængeligt for borgerne, der kom fra 366th Street. Derudover er et andet område på Adnan Kahveci Street blevet omorganiseret for at sikre trafiksikkerheden.

PARKHAVE MADE MILJØORDNING

Inden for rammerne af Kocaeli Metropolitan kommunes arbejdssystem er mange projekter implementeret af Department of Science anlagt af Parks and Gardens Department. Efter arbejdet med krydsningsarrangementet i Çayırova-distriktet blev landskabspleje udført ved begge kryds.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer