Audi Software Development Center lanceret

Audi Software Development Center lanceret
Audi Software Development Center lanceret

Audi sluttede sig til Software Development Center (SDC) baser inden for Volkswagen-koncernen med Ingolstadt.


Den første Audi SDC, den nyeste af koncernens SDC-baser i Berlin, Wolfsburg og Lissabon, sigter mod at udvide sin digitale know-how, interne ekspertise og udviklingsevner på lang sigt og at inkludere den i gruppens synergi.

SDC i Ingolstadt, den første SDC bestilt af Audi, har til formål at udvikle intelligente, skalerbare, kundeorienterede og sikre it-løsninger internt. Audi SDC er etableret et sted tæt på Audi-fabrikken og giver fabriksmedarbejdere mulighed for at være i tæt kontakt med deres ekspertiseområder og kanalisere dem på forskellige måder at tænke på ved at lade dem bevæge sig væk fra deres miljø, hvor de konstant arbejder. Audi SDC, der samler softwareudviklere, UX-designere og cloud-platformeksperter under ét tag, har til formål at øge nærheden og dialogen mellem teams og udvikle løsninger hurtigere og med meget mere kreativ tænkning.

Arbejdsmiljø og kontorer forberedt efter behov

Audi bruger små hold og hurtige metoder i sit daglige arbejde i SDC. For at tilskynde til dette udviklede han interiørdesignet og kontorudstyret på den nye base, specielt i tråd med medarbejdernes behov. Integrationen af ​​Audi SDC i netværket for at skabe synergi med andre SDC'er fra VW Group eliminerer dobbeltarbejde og forbedrer samtidig kvaliteten af ​​den interne udvikling på lang sigt. Arbejdet med de samme tekniske platforme, metoder og standarder som andre Volkswagen Group SDC'er har Audi SDC allerede indarbejdet en processtyringsplatform til produktmarkedsføring og en løsning til markedsføring af brugte køretøjer.

Audi ser på SDC'er som en enhed, der vil gennemføre projekter af høj strategisk betydning for mærket i fremtiden og har også startet opførelsen af ​​en ny SDC på Neckarsulm-fabrikken med fokus på digital produktion og logistik.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer