Balıkesir offentlige transportchauffører deltog i træning i sikre kørselsregler

BTT-chauffører deltog i 'Safe Driving Rules Training'
BTT-chauffører deltog i 'Safe Driving Rules Training'

Balıkesir Metropolitan Municipality Public Transport Inc. (BTT) chauffører deltog i "Safe Driving Rules Training", der blev holdt inden for indenrigsministeriets "Implementeringspolitik for motorvejssikkerhed".


Projektuddannelsesaktiviteter til sikring af trafiksikkerhed inden for rammerne af "Highways Traffic Safety Implementation Policy", der blev gennemført i 2017 i overensstemmelse med instruktionerne fra indenrigsministeriets generaldirektorat for sikkerhed, fortsætter. I denne sammenhæng; Balıkesir Public Transport Inc., et datterselskab af Balıkesir Metropolitan Municipality, har en høj risiko for at blive involveret i en ulykke på grund af dens kontinuerlige tilstedeværelse i trafikmiljøet. (BTT) chauffører deltog i "Safe Driving Rules Training" koordineret af provinspolitiets afdeling.

Uddannelsen, der blev givet for at sikre vejtrafiksikkerhed og for at minimere tab af menneskeliv og skader forårsaget af trafikulykker over hele landet, blev afholdt i træningshallen i politiets afdeling for idræts- og uddannelseskompleks. 20 BTT-chauffører deltog i træningen, der blev afholdt i overensstemmelse med reglerne for social afstand.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar