Præmier for rå mælkesupport, der betaler 3 måneder for tidligt

Raw Milk Support Premium tages 3 måneder tidligt
Raw Milk Support Premium tages 3 måneder tidligt

Minister for landbrug og skovbrug Dr. Bekir Pakdemirli meddelte, at betalingen af ​​rå mælkepræmier reduceres 3 måneder tidligere.


Minister Pakdemirli; ”Rå mælk er et problem, der vedrører en betydelig mængde mennesker, især et emne, som vi har brug for for at opretholde vores selvforsyning med hensyn til bæredygtighed. Sidste år, den 15. november 2019, drøftede vi i fødevarekomitéen for en anbefalingspris på 2.30 lira og videresendte den til det nationale mælkeråd. Det skabte også stor tilfredshed på dette område. Der kunne opnås 1.50 gram foder til et kilo mælk. Dette forhold på nøjagtigt 50 var måske en af ​​de vigtigste understøttelser, der blev givet til mælkeproducenter i republikkens historie. For i det nationale mælkeråd accepterer alle i producenterne et forhold på 30 til et kilo, og kl. 1,30 taler de om overskuddet. Desværre steg vores mælkeproducent med den nylige pandemi, både stigningen i valutakurser og stigningen i råvarepriser i verden, uundgåeligt. Efterspørgslen steg i denne henseende. Vi møder normalt dette. Men når vi er lidt forsinkede i at svare på dette krav, er vores producent meget utålmodig i denne henseende. Jeg vil have dem til at have lidt tålmodighed, så jeg giver en figur som denne. I de første 2020 måneder af 6 var gennemsnittet af palite 1.35 over 1.30, 5, da vi først meddelte, og på trods af omkostningsstigningen var det omkring 1.50 i de første 10 måneder. Vi gav en sådan støtte til mælkerådet. Lad os fjerne støtten til 1.28 cent, så prisen ikke stiger endnu, der er 40 cent i støtte. Efter den høje efterspørgsel havde vi et initiativ til at bringe denne 40 kuruş-støtte tidligere. Vi justerede pengene og budgettet til dette. For da vi annoncerede 40 cent, var der et spørgsmålstegn på producenten. OK, 40 cent, men hvornår bliver det betalt, bliver det betalt nu. Vi nedsætter 40 kurush rå mælkepræmier 40 måneder tidligere i månederne juli, august og september. Vi begynder at betale juli og august med det samme. Så hurtigt som muligt diskuterer vi den aktuelle mælkepris i januar 3 i fødevarekomitéen. Vi har det senest i december. Vi sender det til National Dairy Council som anbefaling fra Food Committee. Her gentager jeg, at vores landmand er kronen på vores producent. Lad dem vide, at vi er urolige over dem. Jeg vil gerne minde dig om, at den samme fødevarekomité støtter vores producent i forholdet 2021, når vi har det godt. "Det vil være på dagsordenen for madudvalget igen i den nærmeste fremtid."

Minister Pakdemirli understregede, at landbruget er et spørgsmål, der skal understreges; ”Landbrug tales lige så meget om som fodbold. Det vigtigste foder i landbruget er frø. Naturligvis er frøproblemet et af de mest omtalte emner i vores land. Lidt af uretfærdighed. certificeret produktion i Tyrkiet steg til 150 million 1 tusind tons fra 150 tusind tons i 1 og satte 500 million 2023 tusind tons. Der er selvfølgelig udenlandske virksomheder. Ud af cirka 900 virksomheder er 860 indenlandske, 20 udenlandske og 20 indenlandske og udenlandske. Lad os sige, at du har 100 dekar jord i marken, hvoraf 96 bruger lokale frø. Vi havde importafhængighed af vegetabilske frø. Med det projekt, vi startede med TÜBİTAK sidste år, tog vi seriøse skridt med hensyn til grøntsagsfrø. Vi har taget gode skridt til dette. Et land i top ti inden for frøproduktion. Tyrkiet er et land, der sætter 2023-mål. Alle mål skal være i top 10. Mens vi taler om landbrugsrelaterede spørgsmål fra morgen til aften, bør vi kende nogle tal. Vi er ikke tilbage på nogen måde her, men vi er nødt til at bestræbe os på at blive et land, der producerer mere teknologi, dykker dybere og sælger sine frø til landene omkring det mere. I dag eksporterer vi vores frø til 86 lande ”.

"VI HAR IKKE FORLATT hylder med stærk landbrugsinfrastruktur under den pandemiske proces"

Minister Pakdemirli forklarede det arbejde, der blev udført som et ministerium under pandemiprocessen, ”Der var et område, der skulle styres. Vi er nødt til at styre forbrugerpsykologi. Der er faktisk ikke noget problem med mad i verden. Mere produceres også. Hylder forblev tomme fra nål til tråd, da mange lande ikke kunne styre forbrugerpsykologi. Det blev ikke på hylderne, inklusive kosmetiske produkter fra nål til tråd. Psykologi blev ikke styret korrekt her, der var to hovedpunkter for dette. Det ville være, når vores borger, der uundgåeligt var lukket derhjemme, ville shoppe mere. Vi opdagede dette og så det fra andre lande. Dette skulle styres. For det andet måtte vores borgere i denne indkøbssituation finde produkter i hylderne, når de gik. Til dette talte vi med fødevareindustrien og sagde øg din produktion. Vi talte med detailbranchen. Vi talte med logistiksektoren, og vi sagde, at du vil udføre meget mere transport. De gav en god test i alle sektorer. Vi følte ingen tomhed i hylderne med vores stærke landbrugsinfrastruktur. Baggrunden for landbrugets forretning er, at når vi siger, at alle skal forblive hjemme, kan landbrugets interessenter ikke blive hjemme, vi bad vores landmænd om et diplomatpas hver. Vores landmand fortsatte sin produktion, mens alle sad derhjemme. Først nærmede institutionerne sig ikke dette, men vi overtalte os til at sætte os ned med vores ministre. Det viste sig, at vi gjorde noget rigtigt, at landbruget voksede med 4 procent i andet kvartal. Dette betyder, at sandhederne er kommet. Han sagde: "Der var ikke noget problem i hele denne kæde, da den ikke blev brudt."

"VI UDFØRER ET ARBEJD TIL TILDELING AF FODER TIL Bønder fra jordkornkontoret på en modnet måde"

Minister Pakdemirli sagde, at arbejdet i forbindelse med foder også blev udført, ”Vi laver et arbejde i forbindelse med foder. Selvfølgelig med det formål at støtte opdrætteren og producenten her. Især gav jeg en instruktion til det tyrkiske kornlag. De er ikke færdige med arbejdet endnu. Vores kolleger arbejder på tildeling af foder til opfedningsopdrætteren fra den tyrkiske kornbestyrelse og tildelingen af ​​foderråmaterialer. I mellemtiden stiger omkostningerne her i mellemtiden med stigningen i udenlandsk valuta og råvarepriser. Med stigningen i disse omkostninger tog handelsministeriet foranstaltninger med vores advarsel. Omkostningerne stiger konstant, det har været et spørgsmål om at gennemgå toldafgifterne her og nulstille toldafgifterne i mange varer i en bestemt periode. En drastisk ændring blev foretaget i sidste uge. Hovedformålet var således at gøre en indsats for at holde de stigende omkostninger og fastholde et bestemt sted. ”Vores landafgrødekontor er i et sådant arbejde for at støtte især opfedningsproducentens side, og vi deler det med offentligheden, når de er færdige med at arbejde,” sagde han.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer