Boztepe blev næsten Ordus gæsteværelse

Boztepe blev næsten Ordus gæsteværelse
Boztepe blev næsten Ordus gæsteværelse

Boztepe, som er centrum for turister med sit fornyede ansigt som et resultat af det arbejde, der udføres af Ordu Metropolitan Municipality, er blevet 'Ordu' gæsteværelse.


Boztepe, der ligger i Altınordu-distriktet i Ordu og er en af ​​byens vigtige turistattraktioner, fik et helt andet udseende med projektet udarbejdet i overensstemmelse med folks behov og moderne. Arbejdet udført i Boztepe, der er vært for tusinder af lokale og udenlandske besøgende med sit fornyede ansigt, fik fulde karakterer fra borgerne.

"DET ER OPTAGET ET UDSEENDE FOR ORDUEN"

Om at Boztepe fik et udseende, der passer til Ordu med det udførte arbejde, sagde borgerne, ”Da køretøjerne ikke kommer ind, kan fodgængere nu købe behageligt. Dette er Ordus øjenæble. De leverede tjenester har været meget gode i alle henseender. Værkerne ændrede også Boztepes ansigt og blev Ordu værdig. Tak til vores kommune for dens tjenester. Vi inviterer alle til at komme og se skønheden i vores hær ”.

KOMPATIBEL MED NATUREN

Mens 7 salgskiosker blev realiseret på akslen, der blev oprettet inden for rammerne af Boztepe salgsenheder og landskabsarrangementsprojekt, som blev implementeret på en 450 meter bred og 27 m lang linje, blev gangbroen, som var lukket for køretøjstrafik, også dækket af begonitsten, hvilket gav borgerne en moderne transportkomfort.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer