Buschauffør rejste den forstyrrede passager i Denizli til hospitalet

Buschauffør rejste den forstyrrede passager i Denizli til hospitalet
Buschauffør rejste den forstyrrede passager i Denizli til hospitalet

Buschaufføren, der bragte den syge passager på Denizli Metropolitan Municipality Bus til skadestuen på hospitalet, blev værdsat.


Arrangementet, der fandt sted på Babadağlılar Toki - busstation linje nummer 360, der tilhører Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc., fandt sted i går (20. oktober 2020) om aftenen. Mens han rejste med 20 BLD 71-køretøjet under ledelse af buschaufføren Bülent Deyneli, så han, at en passager blev syg. Efter dette leverede Deyneli, der forlod busruten og dirigerede bussen til Servergazi State Hospital, den kvindelige passager til nødtjenesterne midt i et overrasket blik. Begivenheden, som blev set af borgerne rundt, blev også ført til sociale medier. Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. Denne opførsel fra buschaufføren blev værdsat.

Vores passagerer er betroet os

Buschauffør Bülent Deyneli, der forklarede, at han brugte busnummer 360 i går aftes, sagde: ”En af vores passagerer blev syge i Adalet-distriktet. Da hans tilstand var dårlig, tog jeg straks bussen til hospitalets nødindgangsdør. Jeg leverede vores passager til lægeteamet ”. Deyneli sagde, at buspassagerer fra Denizli Metropolitan Municipality er betroet dem, og sagde, at de udfører deres humanitære pligt.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer