Øjeblikket for bygningens sammenbrud i et jordskælv i Izmir reflekteres på kameraet

Øjeblikket for bygningens sammenbrud i et jordskælv i Izmir reflekteres på kameraet
Øjeblikket for bygningens sammenbrud i et jordskælv i Izmir reflekteres på kameraet

Øjeblikket for bygningens sammenbrud i jordskælvet i Izmir blev reflekteret på kameraet; Ifølge oplysninger fra sidste øjeblik, der blev leveret af AFAD, opstod der et jordskælv med en styrke på 14.51 i Izmir kl. 6.8. Mens det blev anført, at jordskælvets epicenter var İzmir Seferihisar, blev rysten mærket i mange byer som Istanbul, Manisa, Bodrum og Urla. Ifølge oplysninger i sidste øjeblik blev det anført, at epicentret for jordskælvet i Izmir var Seferihisar.


De øjeblikke, hvor en bygning kollapsede i Izmir efter jordskælvet på 6,8, der blev annonceret af AFAD, blev reflekteret på mobiltelefonens kamera på få sekunder.

Der opstod et jordskælv i Seferihisar offshore i Izmir. Mens jordskælvet blev mærket i Trakien, reflekteredes det indre Ægæiske Hav, Balıkesir, Çanakkale og Istanbul, øjeblikke, hvor en bygning kollapsede, på mobiltelefonkameraet i sekunder.

Izmir borgmester Tunç Soyer sagde, ”Vi har et stort antal beskadigede bygninger. "Der er næsten 20 meddelelser om nedrivning."


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer