Covid-19 Inspektion inden for offentlig transport

Covid-19 Inspektion inden for offentlig transport
Covid-19 Inspektion inden for offentlig transport

Efter at indenrigsministeriet sendte et yderligere cirkulær om 'Corona-virusudbrud' til 81 provinsstyreleder, fortsætter Covid-19-revisionen i Kocaeli. Inden for rammerne af de kontroller, der skal udføres over hele landet i 7 dage, foretog hold tilknyttet Kocaeli Metropolitan Municipality og Kocaeli Police Department inspektioner i køretøjer med offentlig transport.

Fører, der er inspiceret for at følge reglerne


Hold dannet til Covid-19-inspektioner i Kocaeli undersøgte om morgenen med offentlige transportbiler i byen og intercity. Holdene, der gennemførte inspektioner på forskellige steder, især i Kocaeli Metropolitan Municipality Izmit Intercity Bus Terminal, kontrollerede, om chaufførerne overholder Covid-19-foranstaltningerne.

GBT OG HANS KODE FORESPØRGSEL

Holdene, der gennemførte inspektioner af køretøjer til offentlig transport, stoppede og undersøgte køretøjer og kommercielle taxaer en efter en. Holdene, der inspicerer køretøjerne for at have nødvendige materialer såsom masker, desinfektionsmidler og handsker advarede chaufførerne om manglende materialer. På den anden side blev passagerernes GBT- og HES-kodeforespørgsler foretaget for at kontrollere, om Covid-19-patienter overholdt karantænereglerne.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer