Middle Anatolia Development Agency vil rekruttere 8 kontraherede medarbejdere

Middle Anatolia Development Agency vil rekruttere 8 kontraherede medarbejdere
Middle Anatolia Development Agency vil rekruttere 8 kontraherede medarbejdere

Republikken Tyrkiets Central Anatolias Udviklingsagentur (ORAN), offentliggjort i den officielle tidende dateret 15/7/2018 og nummereret 30479, artikel 4, andet afsnit, i præsidentdekretet om organisation af ministerier Tilknyttede, beslægtede og beslægtede institutioner og organisationer og andre institutioner og organisationer (g ) og artikel 187 og bestemmelserne i fjerde afsnit i bilag 200 til lovdekret dateret 27/6/1989 og nummereret 375 og offentliggjort i den officielle tidende dateret 28/29/5 og nummereret 2019 inden for rammerne af bestemmelserne i personaleforordningen for udviklingsagenturer;


Villig til at betjene udviklingen og udviklingen af ​​provinserne Kayseri, Sivas og Yozgat, talentfulde, dynamiske, analytiske tænkning, teamwork tilbøjelige, selvsikker, åben for kommunikation, positiv tænkning, produktiv, i stand til at tilpasse sig skiftende arbejdsforhold, avanceret kontrol med et eller flere fremmedsprog og 5 (fem) eksperter uden rejsehindring, 1 (en) ekspert, der udnævnes som juridisk rådgiver, og 2 (to) supportpersonale rekrutteres.

Central Anatolia Development Agency har hovedkontor i Kayseri, og dets aktivitetsområde er provinserne Kayseri, Sivas og Yozgat. Af denne grund anses kandidater, der ansøgte om rekrutteringsmeddelelsen og lykkedes i eksamen, at have accepteret og forpligtet sig til at arbejde i nogen af ​​disse provinser, som agenturet finder passende. (Juridisk rådgiver vil arbejde i Kayseri, hvor agenturets hovedkontor er placeret.)

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer