Generaldirektoratet for landbrugsvirksomheder til rekruttering af 596 arbejdstagere

Generaldirektoratet for landbrugsvirksomheder vil rekruttere 596 medarbejdere; Generaldirektoratet for landbrugsvirksomheder (TİGEM) meddelte, at arbejdere vil blive ansat. Ifølge den offentliggjorte meddelelse rekrutteres 100 arbejdere til TIGEM, hvoraf 496 vil være faste og 596 midlertidige.

TİGEM FORTSAT KRAV TIL ANSØGNING AF ARBEJDSTAGER

  • Ikke har noget forhold til militærtjeneste.
  • Har et af kørekortet "B, B1, C, C1, D, D1, F, G"
  • Arbejdet i dette erhverv i mindst 2 år fra datoen for offentliggørelsen; For at certificere det med mindst en af ​​SGK-serviceafgørelseslisten, arbejdscertifikat, testrapport.
  • Med hensyn til uddannelsesniveau;
  • Tekniske og industrielle erhvervsfaglige gymnasier; At være kandidat fra Motor Vehicles Technology, Automotive Electromechanics Department, Construction Machinery Department, Machine Maintenance and Repair Department, Engine Affairs Department, Agricultural Technologies Agricultural Tools and Machinery Department eller at have et certifikat, der er dimitteret fra tilsvarende erhvervsuddannelse.
  • Af de andre kandidater til gymnasiet; At have mindst et af det relevante ministerium for national uddannelse eller det relevante ministeriums godkendte certifikat eller bonservice, reparationsvedligeholdelse - reparationskursuscertifikat, traktorreparatør fra lærlingeuddannelsescenter, masterskab eller journeymanship-certifikater eller at have det relevante certifikat til job, der kræver et professionelt kompetencebevis ved lov.

Generaldirektoratet for landbrugsvirksomheder til rekruttering af 100 faste arbejdstagere KLIK HER

Generaldirektoratet for landbrugsvirksomheder til rekruttering af 100 GECICI-arbejdere KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar