Statsrådet finder IMM til højre: Haydarpaşa og Sirkeci Station Områder Udbud annulleret!

Statsrådet finder IMM til højre: Haydarpaşa og Sirkeci Station Områder Udbud annulleret!
Statsrådet finder IMM til højre: Haydarpaşa og Sirkeci Station Områder Udbud annulleret!

IMM's appelansøgning om leje af Haydarpaşa og Sirkeci Station-områder af TCDD til brug i kultur- og kunstaktiviteter er afsluttet. Statsrådet ophævede den regionale forvaltningsdomstols afgørelse og annullerede udbuddet. I beslutningen blev det understreget, at udelukkelse af IMM-datterselskaber fra udbuddet er en ansøgning, der begrænser konkurrencen og overtræder de lige konkurrencebetingelser.


Statsrådets 13. afdeling har underskrevet en historisk beslutning. Borgmesteren i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), Ekrem İmamoğlu, fandt det ulovligt at eliminere İBB-tilknyttede virksomheder fra udbuddet til Haydarpaşa og Sirkeci Station-områder, som han kaldte "meget åndelige steder for Istanbul, der tilhører befolkningen i Istanbul".

Statsrådet ophævede den regionale forvaltningsdomstols afgørelse og annullerede udbuddet i TCDD's udbud om at lease Haydarpaşa og Sirkeci Station til brug i kulturelle og kunstneriske aktiviteter.

I beslutningen; ”I tilfælde af, at IMM byder på et joint venture, er anmodningen fra hver partner om et erhvervserfaringsdokument på 4 millioner TL (i alt 16 millioner TL erhvervserfaringsdokument, da det bydende joint venture består af fire virksomheder) en Det blev understreget, at det blev konkluderet, at der var en regulering.

I statsrådets afgørelse; ”Da budet fra de sagsøgte selskabers joint venture blev udelukket med den begrundelse, at det ikke opfyldte dette krav, blev det observeret, at det eneste gyldige bud var tilbage, og budet blev indgået på et enkelt bud. I denne henseende blev det anført, at der ikke er noget juridisk hit i forvaltningsdomstolens afgørelse, der handler om overholdelse af lovgivningen i udbuddet, som er genstand for sagen.

I denne sammenhæng;

  1. AT TILVÆRE afgørelsen truffet af 2577. administrationsret i Istanbul, dateret 49/11/04 og nummereret E: 03/2020, K: 2019/2104, i overensstemmelse med artikel 2020 i lov om administrativ jurisdiktion nr. 231
  2. ANNULLERING AF PROCEDURER UNDER SAG,
  3. Det blev besluttet, at summen af ​​den første grad og appeludgifterne blev taget fra den sagsøgte administration og givet til sagsøgerne.

Den beslutning, der blev truffet med flertallet på 17 mod 09 stemmer den 2020/3/2, blev taget som endelig uden korrektion.

IMM blev deaktiveret i udbuddet

TCDD afgav et bud på 29 tusind lira den 4. oktober 2019 for at leje de ledige lagerområder på ca. 30 tusind kvadratmeter, der tilhører Haydarpaşa og Sirkeci-stationer, "ikke til brug i kommercielle aktiviteter". I udbuddet, hvor fire virksomheder deltog, forblev konsortiet bestående af İBB's tilknyttede virksomheder Kültür AŞ, İSBAK, Metro Istanbul og Medya AŞ og Hezarfen Consulting Limited Company i finalen.

IMM-konsortiet tilbød 100 tusind TL og Hezarfen Consultancy tilbød 300 tusind TL om måneden. Udbudskommissionen meddelte, at parterne vil blive indkaldt til forhandling inden for 15 dage. Ved afslutningen af ​​15-dagesperioden meddelte udbudskommissionen, at budet blev tildelt dette selskab mod et lejeafgift på 350 tusind TL, efter at forhandlingsmødet kun inviterede Hazerfen Consulting Company. Dette resultat blev faxet til IMM, som ikke blev inviteret til forhandlingsfasen.

İBB-præsident Ekrem İmamoğlu afgav en erklæring, der protesterede mod resultatet, og erklærede, at han vil følge processen på vegne af befolkningen i Istanbul til slutningen og sagde, at alle advokater fra Istanbul kan bidrage til den indsigelse, der skal fremsættes af İBB-advokaterne. Mange advokater støttede sagen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer