Fire Nalaer løber til folks sikkerhed i Istanbul

Fire Nalaer løber til sikkerhed for mennesker i Istanbul
Fire Nalaer løber til sikkerhed for mennesker i Istanbul

Arbejdet i deres hovedkvarter i Büyükçekmece tager Equestrian Unity Group Management-holdene først de heste, de tilbringer al deres tid sammen om morgenen, for at gå og løbe i det frie felt.


Senere udfører holdene, der plejer og renser hestene, den træning, der er forberedt mod de negativiteter, der kan opstå i enhver mission efter at have klædt hestene på med specielt udstyr.

Under træningen, der starter med en march og fortsætter med en galop, forberedes heste til begivenheder ved at kaste materialer som røgbomber og torpedoer foran dem. Bestående af i alt 15 medarbejdere og 8 heste afventer Mounted Unity Group-hovedkvarteret, at opgaven skal tildeles dem ved at udføre deres arbejde regelmæssigt.

Heste afslører deres lykke for os

Politibetjent Furkan Erözdemir, der erklærede, at de arbejder mellem 1 og 1,5 time om dagen, sagde: ”Senere har vi undersøgelser for lyd og syn, som vores heste kan støde på udenfor. Her blinder vi vores dyr for negative situationer, som vi kan støde på, såsom lyd, røgbomber, torpedoer og fyrværkeri. " sagde.

Erözdemir forklarede, at de generelt arbejder på historiske og turistmæssige steder, kampe, picnic- og rekreative områder og strande, og forklarer, at de kan nå steder, hvor køretøjer ikke kan komme ind takket være heste.

Erözdemir gjorde opmærksom på, at de har pligt til at reagere på skovbrande på stedet, ”Vi har arbejdet aktivt i vores skove i forskellige dele af Istanbul i den sidste måned. Vi er der forebyggende. For eksempel griber vi straks ind i dem, der brænder samovarer, ild og grill, og vi anvender også de nødvendige sanktioner. " sagde.

Erözdemir sagde, at de undertiden danner et usynligt bånd med de heste, de bruger mere tid med end deres familier, ”Da vi tager os af hestene på vores gård en til en, slapper dyret også fysisk og åndeligt, når det ser sin rytter. Heste viser os også deres lykke. Som Atlı Birlik Group Chief er vi altid på vagt med vores 15 medarbejdere og 8 heste for vores borgeres fred og tillid. " han snakkede.

Vores folks reaktion på os er forbløffende smuk

Ayten Yüksek, en af ​​foreningens kvindelige politibetjente, sagde, at da hun hørte, at enheden blev åbnet, ansøgte hun på frivillig basis og blev udvalgt for sin interesse for dyr.

Forklarende, at de tager sig af alle hestene selv, sagde Yüksek: ”Vores folks reaktion på os er enormt smuk, de er stolte af os. Især når kvinder ser os, er det rart for deres kolleger at være i et så stort job. Der er endda dem, der bifalder og lykønsker os på sidelinjen. Børn er også chokerede, når de først ser os. Hun boede og voksede op i Istanbul, måske for første gang ser hun en hest, og der er en kvindelig politibetjent på hende. Generelt når piger ser os, hører vi deres forældre fortælle dem, at de vil være politibetjent, og det er jeg meget glad for. ”

Yuksek tilføjede, at kvinder er inden for alle livets områder, og de udfører hvert job ordentligt.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer