Den kritiske komponent i det indenlandske og nationale 5G-netværksprojekt, Radiolink testet med succes

Den kritiske komponent i det indenlandske og nationale 5G-netværksprojekt, Radiolink testet med succes
Den kritiske komponent i det indenlandske og nationale 5G-netværksprojekt, Radiolink testet med succes

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank erklærede, at det inden for rammerne af End-to-End indenlandske og nationale 5G-kommunikationsnetværksprojekt sigter mod at udvikle kritiske komponenter lokalt og nationalt med offentlig-privat samarbejde og sagde: "Vi træffer foranstaltninger til at tilskynde til indenlandsk og national produktion relateret til 5G-netværket." sagde


Demoen om “TR5-713Ghz Radiolink” udviklet som en del af End-to-End indenlandske og nationale 7G-kommunikationsnetværksprojekt blev afholdt i Ostim Teknopark med deltagelse af minister Varank.

Forud for arrangementet besøgte Varank F & U-afdelingen i Nanotek-firmaet i Ostim Technopark og modtog information om de projekter, der blev udført her.

Derefter blev præsentationen af ​​radiolink-enheden foretaget, og testen blev startet. Inden for rammen af ​​Radiolinkin-demoen blev der transmitteret 12 videoer i 4K-opløsning fra basestationen, der ligger 4 kilometer væk, og der blev afholdt et vellykket møde via Havelsans videokonferencesystem "Dialog".

KRITISKE KOMPONENTER PÅ 5G ER UDVIKLET

Minister Varank erklærede, at projektet End-to-End indenlandske og nationale 5G-kommunikationsnetværk har fortsat i omkring 3 år og sagde: ”Projektet sigter mod at udvikle de kritiske komponenter i 5G-netværket, som vil blive meget vigtigt i fremtiden med offentlig-privat samarbejde lokalt og nationalt. " han snakkede.

At udtrykke, at de med succes udførte radiolinkin-testen, som er en vigtig del af projektet, sagde Varank, at radioolinkin giver høj datatransmission over lange afstande ved at forbinde strukturer såsom basisstationer, der ikke fysisk kan forbindes til hinanden med radiofrekvenser.

Påmindende om, at dette produkt blev udviklet i samarbejde med forskellige virksomheder og offentlige institutioner, sagde Varank, at de har gennemført kommunikationsteknologiklyngen (HTK) og TUBITAKs TEYDEB-projekt i lang tid.

LØSNING TIL SIKKERHEDSPROBLEMET

Påpegede, at der er debatter om sikkerheden i kommunikationsinfrastrukturer i verden, sagde Varank, at lande pålægger hinanden embargo og træffer forskellige sikkerhedsforanstaltninger.

Varank, der henviser til projektet til udvikling af indenlandske basestationer, sagde:

”ULAK indenlandske basestationer, der er kompatible med 4G-netværk, produceres i øjeblikket lokalt og nationalt, de bruges i vores land. Vi træffer vores foranstaltninger for at tilskynde til indenlandsk og national produktion vedrørende 5G-netværket. Her har ministeriet for transport og infrastruktur og BTK vigtige beslutninger. I tråd med disse beslutninger vil vi være i stand til at producere 5G-produkter, der skal bruges i den kommende periode, lokalt og nationalt. I dag har vi taget et vigtigt skridt. Vi lavede en vellykket test, vi så, at 4K-videoer kan komme fra 12 kilometer med succes. "

Påpegede, at TEYDEB har ydet betydelige bidrag til finansieringen af ​​projektet, bemærkede Varank, at de tidligere kapaciteter fra TUBITAK-institutter også blev overført til projektet.

I erklæringen, at formandskabets digitale transformationskontor også sørgede for koordinering i projektet, foretog Varank følgende vurdering:

”Vores private sektor og vores universiteter er hovedentreprenører i denne forretning, og de opnår meget vigtige succeser. Projekt indfanger vores succes i den kommende periode med sådanne udgifter har et betydeligt underskud i Tyrkiet, og vi vil finde en løsning på et kritisk sikkerhedsspørgsmål. På hver side af Tyrkiet med et vellykket produkt, vi har opnået med afslutningen af ​​dette projekt, var vi i stand til at bruge vores lokale og nationale instrument. "

VI SPØRGSMÅL, HVOR LOKALT PRODUKTERNE ER

Varank sagde, at de ønskede, at lokale og nationale produkter udviklet, såsom radiolink, skulle bruges af operatører og brugte følgende udsagn:

”BTK har en beslutning om, at produkterne skal være lokale og nationale. af produkter fra udlandet eller globale virksomheder bruger det, de har produceret i Tyrkiet. De faktisk, hvordan det er indenlandsk, produkterne produceres i Tyrkiet Er det ligesom de spørgsmål, du vil blive spørgsmålstegn ved eller integrationsprojekter, at vi vil tage vores næste skridt. "

Varank oplyste, at forhandlingerne med operatørerne fortsætter, og at radiolink-udbuddet i den næste periode vil blive afholdt specielt for landdistrikterne, der ikke har internet, og alle elementerne vil blive diskuteret her.

Påpegede, at de vil sikre brugen af ​​indenlandske og nationale produkter her, sagde Varank: "Udbuddet slutter sandsynligvis med afslutningen af ​​disse forhandlinger i første kvartal næste år." sagde.

Den uundværlige del af 4G- og 5G-INFRASTRUKTURER

Præsident for formandskabets digitale transformationskontor Koç sagde, at et af de fire lag i projektet er radiolink, ”Radiolink vil være en uundværlig del af al 4G- og 4G-infrastruktur. Dette er vores lokale og nationale 'Tyrkiet vil give i Tyrkiet.' meget praktisk til vores motto. I denne forstand vil vi fortsætte med at levere koordinering. Vi vil gøre vores bedste for at gøre de andre 5 lag lokaliserede og brugt af alle vores operatører. " han snakkede.

BTK-præsident Karagözoğlu påpegede, at de arbejder på organisationen af ​​virksomheden og operatørerne for at inkorporere de produkter, der produceres inden for projektets anvendelsesområde, og sagde, at de er stolte af at bringe HTK og virksomheder sammen.

Understreger, at de vil arbejde for virksomhederne i klyngen for at opnå seriøs succes på den internationale arena, bemærkede Karagözoğlu, at de også gjorde en seriøs indsats for at uddanne menneskelige ressourcer i 5G.

Præsident for formandskabets kontor for digital transformation, Ali Taha Koç, Informationsteknologi og kommunikationsmyndighed (BTK) Præsident Ömer Abdullah Karagözoğlu, TÜBİTAK Teknologi- og innovationsstøtteprogramschef (TEYDEB) Præsident Mehmet Aslan, OSTİM-formand Orhan Aydın og Havelsan General Manager Mehmet Akif Nacar deltog også.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer