Den nye BMW R 1250 GS og R 1250 GS Adventure i Tyrkiet

Den nye BMW R 1250 GS og R 1250 GS Adventure i Tyrkiet
Den nye BMW R 1250 GS og R 1250 GS Adventure i Tyrkiet

Borusan Otomotivs distributør i Tyrkiet, hvor BMW Motorrad nye BMW R 1250 GS og R 1250 GS Adventure modeller nyder vejen.


Den nye BMW R 40 GS og R 40 GS Adventure, som også introduceres i versionerne "1250 Years GS Edition", der er produceret specielt til 1250-årsdagen for GS-familien, indtog sin plads hos Borusan Automotive Autoriserede forhandlere med priser fra 269.310 TL og 293.185 TL.

Den nye BMW R 1250 GS og R 1250 GS Adventure tager vejen med sin inspirerende præstation, imponerende rækkevidde af udstyr og enestående køreoplevelse og inviterer eventyrentusiaster til at udforske ukendte verdener. Den nye BMW R 1250 GS og R 1250 GS Adventure, med deres kraftige boksmotorer, rig udstyr og optioner, mødes med entusiaster hos autoriserede Borusan Automotive-forhandlere med priser fra 269.310 TL og 293.185 TL. Derudover er versionerne '40 Years GS Edition ', der udelukkende tilbydes til 40-årsdagen for GS-serien, blandt pakkemulighederne til den nye BMW R 1250 GS og R 1250 GS Adventure.

Boxermotor, der tilbyder overlegen præstation

Den 1250-cylindrede boxermotor i den nye BMW R 1250 GS og R 7500 GS Adventure tilbyder overlegen ydelse, 136 hk ved 6250 omdr./min. Og et maksimalt drejningsmoment på 143 Nm ved 2 omdr./min., Fuldt ud i overensstemmelse med Euro 5-emissionsstandarder. . Den luft- og vandkølede motor med et kompressionsforhold på 12.5: 1 udfører varmeafledning gennem to radiatorer på venstre og højre side af motorcykelens forside, mens den tiltrækker opmærksomhed med BMWs eksklusive ShiftCam-teknologi.

Gearkassen til den nye BMW R 1250 GS og R 1250 GS Adventure er integreret i motorhusene, mens cyklens vægtbalance og vridningsmodstand forbedres ved at bruge langt færre skrueforbindelser, hvilket sparer plads og vægt.

Ny generation af dynamisk ESA

Med den nye generation af Dynamic ESA tilbyder den nye BMW R 1250 GS og R 1250 GS Adventure en mere afbalanceret og sikker kørekarakter. Sammen med Dynamic ESA-teknologien tilbyder støddæmperen og fjederen det højeste trækkraftniveau og komfort til sine førere på alle slags underlag, selv i vandret position. Med de omfattende data indsamlet af signalerne fra den nye 6-aksede sensorboks er motorcykler nøjagtigt tilpasset kørselsforholdene. Mens kørselsforhold som kompression, acceleration og deceleration også registreres af disse sensorer, bruges de indgående data også til at justere dæmpningskræfterne på den forreste affjedring. Takket være Dynamic ESA har førere optimal affjedringskomfort og en meget stabil kørselsmulighed, selv i skrå position.

Ny '' Eco '' kørselstilstand til økonomisk kørsel

Den nye BMW R 1250 GS og R 1250 GS Adventure tilbyder tre kørselsformer ved navn '' Rain '', '' Road '' og '' Eco '' alt efter vej- og køreegenskaber. I kombination med den innovative BMW ShiftCam-teknologi skaber Eco-tilstand muligheden for at nå det maksimale rækkevidde med fuldt brændstof. Drivere designet til at gøre dem i stand til at foretage justeringer mere følsomme over for motorcyklen '' Dynamic '', '' Dynamic Pro '', '' Enduro '' og '' Enduro Pro '' kørselstilstand er tilgængelig er standard på alle motorcykler, der sælges i Tyrkiet. Funktionen Dynamic Traction Control er også inkluderet som standard, hvilket sikrer den bedst mulige trækkraft og kørselssikkerhed.

Ny integreret ABS Pro til bedre bremseevne

BMW Motorrad tilbyder integreret ABS-system som standard på den nye BMW R 1250 GS og R 1250 GS Adventure, som er en endnu mere avanceret version af ABS Pro-systemet. Integral ABS Pro tilbyder mere sikkerhed ved bremsning i skråninger ved hjælp af håndbremsearmen til at aktivere de forreste og bageste bremser samtidigt. Derudover har brugerne takket være softwaren i det nye system mere avanceret bremsestabilitet og sikker kørsel.

Seneste generationsteknologier

BMW Motorrad, som er en pioner inden for sikkerhed som i mange spørgsmål i motorcykelverdenen, inkluderer fuld LED-forlygter som standard i de nye BMW R 1250 GS og R 1250 GS Adventure modeller. LED-forlygterne har en bredere og klarere visning og har en valgfri adaptiv mulighed. Adaptive LED-forlygter bevæger sig i henhold til bøjningsvinklen og giver en meget sikrere kørselsmulighed for chaufførerne.

Med den nye forlygtegruppe kan brugerne valgfrit have funktionerne "Farvel" og "Følg mig hjem" i den nye BMW R 1250 GS og R 1250 GS Adventure. Den nye BMW R 1250 GS og R 1250 GS Adventure byder på et meget lysere lys med sin LED-signalgruppe og er let at blive bemærket under al slags vejr og vejforhold. Den valgfri cruising-lyshardware gør det muligt for instrumenterne at gløde permanent i et dæmpet lys, samtidig med at forlygten giver en bred belysning og gør motorcyklen mere synlig i mørket. En anden funktion, der tilbydes som standard med førerens marked i Tyrkiet og passagersædeopvarmningssystem, leveres selv under de koldeste dage i maksimal komfort.

Nye farveindstillinger

Den nye BMW R 1250 GS og R 1250 GS Adventure understreger deres overlegne muligheder endnu bedre med deres TripleBlack og Rallye farver. I versionerne "40 Years GS Edition" gør den sorte og gule farvekombination, der refererer til den legendariske R 100 GS-model, den nye BMW R 1250 GS og R 1250 GS Adventure endnu mere iøjnefaldende.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer