Den strategiske betydning af jern-silkevejen blev drøftet på det tyrkiske jernbanetopmøde

Den strategiske betydning af jern-silkevejen blev drøftet på det tyrkiske jernbanetopmøde
Den strategiske betydning af jern-silkevejen blev drøftet på det tyrkiske jernbanetopmøde

Det tyrkiske jernbanetopmøde, organiseret af ministeriet for transport og infrastruktur den 21.-24. Oktober, fortsætter. På topmødets tredje dag, hvor jernbanelederne talte, i panelet på '' Iron Silk Road: One Belt, One Road '', Kamuran Yazıcı, General Manager for TCDD Transportation, og Onur Göçmez, Arkas Logistics CEO, Fuat Pamukçu, vicepræsident for DFDS Shipping and Transport, og bestyrelsen for Pacific Eurasia Medlem Murat Karatekin holdt en tale.


På panelet, hvor Iron Silk Roads strategiske betydning, fortid og fremtid blev drøftet, erklærede generaldirektør Kamuran Yazıcı, at ”Modern Silk Road, der danner en korridor mellem Europa og Asien, har udviklet det intermodale transportnet mellem øst og vest, og at Trans-Caspian Transport Route Association Han sagde, at etableringen af ​​projektet muliggjorde etableringen af ​​nye multimodale transport- og transportcentre i Eurasien, og de så det som et projekt, der giver gensidig fordel.

”På BTK-jernbanelinjen udføres logistikaktiviteter for mange produktgrupper lige fra mad, landbrugsprodukter, rengøringsmidler, mineralmalm, industriprodukter, tekstiler, bildele, kemiske produkter og elektroniske materialer i 5 forskellige korridorer. ''

Han sagde ikke, at Tyrkiet er en transittogslogistikoperation gennem printeren med succes, men han forsømte ikke at henvise til operationerne.

Mens han talte om deres fremtidige planer, sagde General Manager Yazıcı, at de planlægger at flytte 30 procent af jernbanegodstransporten til Europa via Kina-Rusland til den midterste korridor.

Printer: '' Kina erklærede, at den nordlige korridor Rusland - Hviderusland 5 år over 500 tusind linjetogvogne foretaget i første omgang tusind år, derefter transporteres via Tyrkiet begyndte at blive projiceret, mens 500 tusind tid. På denne måde vil vores land være i stand til at generere en betydelig mængde indtægter fra transitbanetransport. ''

Kamuran Yazıcı, generaldirektør for TCDD Transportation, fortsatte sine ord som følger: ”På den anden side afspejler enhver udvikling og enhver forbedring i jernbanesektoren i vores land positivt på den midterste korridor. Infrastruktur og operationer som et resultat af forbedringer, der skal foretages på en måneds tid med den lastbærende jernbane mellem Kina og Tyrkiet, er 10 til 15 dage at falde i Europas mest ekstreme punkt. ''

I sin tale sagde Yazıcı i sin tale, at han berørte nationaliseringen af ​​jernbanesektoren: ”Brug af indenlandske produktionsplatformvogne i containertransporter til Europa og Centralasien via BTK-linjen muliggør lettere transport af flere laster. Mens normale platformvogne kan transportere belastninger mellem to og fire og en halv gange deres vægt, kan vores indenlandske produktionsplatformsvogne transportere belastninger op til fire og en halv gang, med andre ord 109 tons. Det faktum, at disse vogne, som er meget værdsat i Europa, er af indenlandsk produktion, gør os alle stolte. ''

Om at jernbanerne arbejder mere aktivt i pandemiperioden, hvor hvert land gennemgår vanskelige tider, udtrykte Yazıcı også de ændringer, der blev foretaget i pandemiperioden. Yazıcı: “Mens der i denne sammenhæng blev truffet alle forholdsregler for at foretage vognovergange ved grænsen uden menneskelig kontakt, blev der installeret vogndesinfektionsanlæg ved Kapıköy Station for at desinficere de vogne, der passerer gennem vores lands grænse. På grund af pandemien blev transit af vejkøretøjer til Iran stoppet, og som et resultat af muligheden for, at lasten skiftede til BTK-linjen, blev der installeret en mobilkran ved vores Georgia-grænsestation Canbaz for at overføre lastene til vognene fra Commonwealth of Independent States-landene til vognene i vores Corporation. sagde.

I slutningen af ​​panelet på 1 time blev alle højttalere præsenteret for en damptogmodel, der repræsenterer jernbanernes fortid til minde om dagen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer