Denizli Metropolitan-busser gratis på republikkens dag

Denizli Metropolitan lavede gratis busser i løbet af republikkens dag
Denizli Metropolitan lavede gratis busser i løbet af republikkens dag

Denizli Metropolitan Municipality lavede de kommunale busser gratis torsdag den 29. oktober 29 på grund af republikkdagen den 2020. oktober.
28.10.2020
Denizli Metropolitan Municipality lavede de kommunale busser gratis på grund af republikkdagen den 29. oktober. Denizli Metropolitan Municipality, der tilbød gratis offentlige busser på 97-året for Republikkens proklamation, fortsætter traditionen i år. Derfor vil borgere torsdag den 29. oktober 2020 få gavn af offentlige busser gratis. Denizli borgmester Osman Zola, alle landsmændene for at fejre republikkens dag den 29. oktober, grundlæggeren af ​​Republikken Tyrkiet, som Mustafa Kemal Ataturk, især nåde alle de helte, som hans blod for dette hellige hjemland og liv og taknemmeligt yadda-kød, sagde han.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer