902 milliarder lira-investering foretaget i transport- og kommunikationsinfrastruktur

902 milliarder lira-investering foretaget i transport- og kommunikationsinfrastruktur
902 milliarder lira-investering foretaget i transport- og kommunikationsinfrastruktur

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, afgav vigtige udtalelser under sit besøg hos AK-partiets provinsformandskab, mens han fortsatte sine kontakter i Elazig. Karaismailoğlu erklærede, at mens motorvejsinvesteringerne foretaget i Elazığ mellem 1993-2003 var 217 millioner, steg de 18 gange i de sidste 32 år og steg til 4 milliarder 114 millioner tyrkiske lire og sagde: "På 100-året for vores republik har vores land Vores vigtigste mål er at blive et førende land i sin region, på dens veje og endda inden for rumstudier. Ud over det stræber vi efter at være en af ​​de stærkeste økonomier i verden. ” sagde.


Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, besøgte guvernørskabet inden for rammerne af Elazig-kontakter. Efter at have underskrevet æresbogen mødtes minister Karaismailoğlu med guvernør Erkaya Yırık og gik til Elazığ Kommune og mødtes med borgmester Şahin Şerefoğulları.

AK-provinsens provinsformand i Karaismailoğlu, der fremsatte vigtige udsagn i sin tale til Tyrkiets parti omkring den igangværende transport og infrastruktur hver uge for at undersøge det stedarbejde, der gik ind i byen mindst 2 eller 3, for at blive afsluttet på den hurtigste og kvalificerede måde for igangværende projekter er en streng Han sagde, at de arbejder. Karaismailoğlu talte som følger:

"Republikken Tyrkiets 100-årsdag prøver at bringe landet ind i en regional leder"

”På 100-året for grundlæggelsen af ​​vores republik er vores vigtigste mål at gøre vores land til en førende i regionen inden for land-, luft-, jernbane- og søruter og endda inden for rumstudier. Oven i det stræber vi efter at være en af ​​de stærkeste økonomier i verden.

En af de vigtigste grundlæggende værdier, der gør økonomisk magt bæredygtig i geografi, er et moderne transport- og infrastruktursystem. Økonomisk vitalitet vokser og udvikler sig med nye jobmuligheder, handel, industri, landbrug, uddannelse, kultur, transport og kommunikation. Vores transportnetværk forbinder hvert eneste punkt i landet med verden inden for fragt-, passager- og datatransport og styrker faktisk vores økonomiske og sociale bånd. Derfor har vi meget arbejde og et stort ansvar. "

Karaismailoğlu påpegede vigtigheden af ​​at sætte unge i centrum for ethvert job for at føre deres mål ind i fremtiden og påpegede, at de er nødt til at være opmærksomme på deres forventninger, spænding, drømme og ønsker ved at se alle børn i dette land som deres egne børn.

”Vi skal stræbe efter at blive et land, der har fanget den digitaliserende verden og producerer sin egen teknologi ved at vende vores ansigt mod fremtiden. Hver af vores børn bør starte livet med merværdi ved at have de samme muligheder som deres jævnaldrende i de udviklede lande i verden. ”Karaismailoğlu sagde, at de ønsker at indgyde håb og selvtillid hos unge mennesker med deres arbejde, hvad enten det er i landsbyen eller i byen.

"Vi har taget mange merværditrin til at bygge i morgen"

Karaismailoğlu, understreger, at de har taget mange merværditiltag for at bygge i morgen, fremsatte vi "Intelligent Transportation Systems Action Plan. Vi gjorde vores 5A- og 5B-satellitter klar til lancering på kort tid. Vi fremskyndede digitaliseringen i alle fragt- og persontransportprocesser fra ledelse til service. Vi oprettede F & U-laboratorier med universiteter. Vi offentliggjorde regler, der understøtter miljøvenlige og effektive køretøjer i bymobilitet. Vi har implementeret reformprojekter inden for jern, hav, land og luftveje. ''

Karaismailoğlu, der erklærede, at de personligt deltog i F&U og produktion af transportkøretøjer, der kører med vedvarende energi, sagde, at de bragte det nationale elektriske tog til skinnerne, den progressive tradition, der bragte enorme projekter som Eurasia Tunnel, Northern Marmara Motorway, 1915 Çanakkale Bridge, Osmangazi Bridge for at imødekomme dagens nye behov. Han understregede, at de gjorde det alsidigt.

En investering på 18 milliarder lira i transport- og kommunikationsinfrastruktur i 902 år

Minister Karaismailoğlu sagde: ”Under regeringerne i AK-partiet har vi investeret ca. 18 mia. TL i transport- og kommunikationsinfrastruktur i de sidste 902 år. Vi øgede vores delte vejlængde fra 6 tusind 100 kilometer til mere end 27 tusind 500 kilometer. Vi øgede antallet af vores lufthavne fra 26 til 56 og gjorde luftvejen til 'folks vej'. Vi gennemførte Iron Silk Road fra Beijing til London ved at konstruere jernbanelinjen Baku-Tbilisi-Kars og Marmaray. ''

1915 Bridge, Filyos Port, Ankara-Sivas og Ankara-Istanbul High Speed ​​Train linjer som mange andre bemærkede intenst, at fortsat Karaismailoğlu af projektet også gav de oplysninger, der driver hurtig transport- og kommunikationsinfrastruktur i Elazig som i Tyrkiet.

Karaismailoğlu fortsatte med følgende ord: ”Selvom motorvejsinvesteringerne i Elazig mellem 1993 og 2003 kun var 217 millioner lire, har vi øget dette tal 18 gange til 32 milliarder 4 millioner lira i de sidste 114 år. Vi øgede længden af ​​den delte vej fra 33 kilometer til cirka 11 gange til 356 kilometer. Vi brugte over 5 milliarder 950 millioner lira til transport- og kommunikationsinvesteringer i Elazig. Projektværdien af ​​vores 9 motorvejsprojekter, der fortsætter inden for provinsgrænserne, er 2 milliarder 512 millioner TL. Uanset om det er i Tyrkiet, hvad enten det drejer sig om Elazig, hører de altid vores projekters 'drøm', sagde de. Men vi indså, hvad der skulle være en drøm.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar