Desinfektionsarbejdet fortsætter i Eskişehir offentlige transportkøretøjer

Desinfektionsarbejdet fortsætter i Eskişehir offentlige transportkøretøjer
Desinfektionsarbejdet fortsætter i Eskişehir offentlige transportkøretøjer

Eskişehir Metropolitan Municipality fortsætter sin desinfektion og sterilisering arbejder løbende mod risikoen for epidemier i sporvogne og busser, hvor tusinder af passagerer transporteres hver dag. Ud over rutinemæssig indvendig og udvendig rengøring desinficeres køretøjer i detaljer med importerede biocidholdige produkter, der er godkendt af sundhedsministeriet og USA's Environmental Protection Agency (EPA) til beskyttelse og kontrol mod Covid-19.


Metropolitan Kommune har stor betydning for folkesundheden og fortsætter sine rengøringsarbejder i køretøjer med offentlig transport, der betjener hele byen, så borgerne kan rejse i et sundt og rent miljø. Metropolitan Kommune, der dagligt transporterer titusinder af passagerer med sporvogne og busser, udfører daglige rengøringsarbejder i køretøjer og ikke-køretøjer på sporvogne og busser. I Metropolitan kommunes embedsmænd erklærede, at borgere er begyndt at være bekymrede, når de bruger offentlig transport med det stigende antal sager i de seneste dage, at alle køretøjer regelmæssigt rengøres og desinficeres, og at borgere sikkert kan foretrække offentlig transport. I bemærkning om, at sundhedsministeriet og USA's Environmental Protection Agency (EPA) godkendte desinfektionsundersøgelser udføres med importerede biocidholdige produkter, sagde myndighederne, at borgerne også skulle være opmærksomme på maske- og afstandsreglerne i køretøjet.

Metropolitan kommunes embedsmænd sagde, at rutinemæssig rengøring udføres ved sporvogns- og busstoppesteder samt rengøring af køretøjer, ”Det er meget vigtigt for os, at vores borgere rejser i et rent miljø i offentlig transport. I denne sammenhæng udfører vi rutinemæssigt rengøringsarbejde på både vores sporvogne og busser. Vi desinficerer også vores køretøjer med biocidholdige produkter, der er godkendt af sundhedsministeriet og USA's Environmental Protection Agency (EPA). Derudover genopfylder vi regelmæssigt de hånddesinfektionsmidler, vi tilbyder vores borgere i vores køretøjer. Vi ønsker, at vores borgere skal være følsomme over for disse sygdomme, når de foretrækker offentlig transport. Hvis vores passagerer dækker munden med engangslommetørklæder under hoste og nysen og vasker hænderne ofte med sæbe, skaber vi et mere hygiejnisk miljø inden for offentlig transport, hvilket er vores almindelige anvendelsesområde. ”De opfordrede også borgerne til at være følsomme over for epidemien.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer