Bevæbnet træningsskib Al-Doha til Qatar Navy lanceret

Bevæbnet træningsskib Al-Doha til Qatar Navy lanceret
Bevæbnet træningsskib Al-Doha til Qatar Navy lanceret

Minister for nationalt forsvar Hulusi Akar deltog i lanceringsceremonien for det væbnede træningsskib Al-Doha, bygget af Anadolu Shipyard for Qatar Navy.


I en tale ved ceremonien, der deltog i Qatars forsvarsminister Halid Bin Muhammed El Atiyye, forsvarsindustriens præsident İsmail Demir, Naval Forces Commander Admiral Adnan Özbal, viceminister for det nationale forsvar Muhsin Dere, sagde minister Akar at tage de besatte områder i Aserbajdsjan tilbage efter angrebene på Armenien. Han berørte også den operation, han startede for.

Minister Akar, der spurgte, hvor længe de institutioner, der blev oprettet for at skabe fred og stabilitet i verden, vil forblive i mørket og ignorere verdens voksende problemer, sagde:

”Hvornår vil disse organisationer afspejle sikkerhed, stabilitet og velstand for hele menneskeheden i tråd med dets grundlæggende formål? Hvornår vil de hæve deres stemmer over for Armeniens 30 år med forfølgelse, besættelse og igangværende morderiske handlinger? Den dag er i dag. I stedet for at opfordre til våbenhvile for dem, der ikke har givet lyd til besættelsen af ​​30 procent af Aserbajdsjans hjemlande i 20 år, ville det være rigtigt og mere retfærdigt at få det besættende Armenien til at forlade Karabakh. Det ville være passende for dem, der tolererer mordet på tusinder af uskyldige mennesker og udvisningen af ​​millioner af mennesker fra deres hjem og hjem, for ikke at nævne børn, kvinder og gamle mennesker ved barbarisme i Khojaly, at stoppe med at forkæle Armenien. På trods af alle Aserbajdsjans diplomatiske bestræbelser er holdningen hos dem, der tavser mod den armenske invasion af Karabakh, og de civile massakrer, de udførte, desværre et fuldstændigt hykleri. "

DEN NATIONALE HELT KOMMANDERET IBRAHIMOV

Minister Akar sagde, at "frækhed og arrogance" ved at besætte Armenien for at angribe civile bosættelser efter Tovuz var det sidste sugerør, "Armenien har martyret vores livsbrødre, herunder uskyldige civile og børn, med sit sidste angreb."

Minister Akar sagde, at Armenien har åbnet ild mod områder, hvor uskyldige civile stadig er placeret.

”Det angreb, han gjorde med raketter og forbød ammunition mod den uskyldige civile befolkning i byen Ganja, viser også tydeligt Armeniens brutalitet, barbarisme og virkelige ansigt. Armenien begår en krigsforbrydelse. Dette skal være kendt af alle. På grund af denne aggression har Aserbajdsjan nu taget skridt til at befri sine hjemlande fra den armenske besættelse og tage tilbage det besatte folks rettigheder og frihed. Aserbajdsjans væbnede styrker; den har beslutsomhed og vilje til at opnå sejr alene og redde sine besatte områder. Hver soldat fra den aserbajdsjanske hær er inspireret af ham som Mubariz Ibrahimov, og han er modig som ham, helt som ham. De vil ikke tøve med at ofre deres liv villigt for deres hjemland. Armenien bør stoppe samarbejdet med terrororganisationer ved at opgive løgne og bagvaskelse, sende disse terrorister og lejesoldater og straks trække sig tilbage fra de besatte aserbajdsjanske lande.

PROBLEMET ER NU OG BØR LØSES Umiddelbart

Minister Akar sagde, at de ikke behøver at udholde sig i yderligere 30 år:

”Problemet skal løses nu og med det samme. Derfor er der opstået en mulighed for de mekanismer, der er etableret for at løse problemet for at få international prestige. Vi forventer, at de bruger det. Som vi altid og overalt stolt udtrykker, er Aserbajdsjans bekymring vores glæde, vores bekymring er vores glæde. I Tyrkiet har vi to stater, en nation "sorg og stolthed over at forstå fjernsiden af ​​vores kære bror. Fra nu af vil vi fortsætte med at stå ved Aserbajdsjan i den retfærdige sag i kampen for at genvinde sine egne lande indtil slutningen.

Gennem sin tusinder af år med herlig historie vil vores ædle nation, der har formået at komme ud af alle slags ulykker med al sin visdom og ikke har tøvet et øjeblik med at træffe den rigtige beslutning i alle vanskeligheder, også med succes komme ud af denne kamp. Ingen burde tvivle på dette.

Ved denne lejlighed ønsker jeg Guds nåde til vores brødre, der blev martyrdød i angrebene, hurtig helbredelse af de sårede og min medfølelse med det aserbajdsjanske folk.

VORES FORBINDELSER MED QATAR ER PERFEKT PÅ HVER FELT

Minister Akar beskrev Qatar som den skinnende stjerne ved Golfen på grund af den uafhængige politik, den har fulgt i regional og global politik i de senere år, og erklærede, at Qatar har ydet positive bidrag til freden og stabiliteten i regionen og den islamiske verden.

længe etableret mellem Tyrkiet og Qatar, historisk venskab og broderskab bånd til den strejkende minister Akar, "Qatar til vores forhold på alle områder var fremragende, og prøven er placeret på et niveau, begge lande, et hjerte i et tæt samarbejde om regionale anliggender og koordinering, der fungerer som et enkelt slag . Jeg vil endnu en gang understrege, at vores egen sikkerhed med hensyn til, hvordan vi ser Tyrkiet, et venligt og broderligt land selv på samme måde, og vi holder af Qatars sikkerhed, "sagde han.

Minister Akar erklærede, at hans oprigtige ønsker vil sikre sikkerheden i hans land og dets befolkning samt eksistensen af ​​en meget stærkere Qatar-hær, der vil spille en vigtig rolle for at sikre fred, fred og stabilitet i regionen, og opførelsen af ​​væbnede træningsskibe var et vigtigt skridt taget til dette formål.

Minister Akar udtrykte sin overbevisning om, at de dybt rodfundne venskabs- og broderskabsbånd mellem de to lande, vævet med følelsen af ​​pacifisme, fortsat vil vokse sig stærkere med disse og lignende projekter og lykønskede lederne for Anadolu Shipyard, der med succes gennemførte dette vigtige projekt.

Tyrkiets menneskelige ressourcer og mider, som understregede potentialet, mindede om, at verdens 100 største virksomheder i forsvarsindustrien i år, syv involverede virksomheder. Minister Akar sagde, at de ikke var tilfredse med dette:

”Vi bestræber os mest på at bruge vores ressourcer effektivt, præcist og passende, så mange flere virksomheder kan deltage i verdensmarkedet. Fra i dag er vores militære fabrikker og skibsværfter, stiftelsesselskaber og private virksomheder; opfylder 70 procent af vores forsvarsbehov med sine menneskelige ressourcer og tekniske know-how. Vi arbejder dag og nat med beslutsomhed og beslutsomhed for at hæve denne sats meget højere indtil 2023. Vores MİLGEM-skibe, Altays hovedkamptank, Storm-artillerisystemer, ATAK-angrebshelikopter, bevæbnede / ubevæbnede ubemandede luftfartøjer, Hürkuş-start- og grunduddannelsesfly, Gökbey-helikopter til almindeligt brug og alle former for ammunition, vi producerer, er de klareste indikatorer for vores beslutsomhed og beslutsomhed i oprindelighed og nationalitet. Vi ved alle, at ud over vores medarbejderes ofre og heroisme spiller disse indenlandske og nationale teknologier en vigtig rolle i den vellykkede afslutning af de operationer, vi udfører hjemme og uden for grænsen. Jeg vil gerne understrege her, at vores præsident Recep Tayyip Erdoğans lederskab, opmuntring og støtte har skabt en høj motivation for os til at nå disse niveauer inden for indenlandsk og national forsvarsindustri. "

HJERNE, DER ER ØDELAGT FRA TINKING, FØRES TIL BLIND MØRKHED

Minister Akar sagde, at regionen gennemgår en vanskelig periode som helhed, ”I en så følsom proces, hvor vores land er omgivet af kriseområder, er det ansvar, som vores historie og civilisation har lagt på vores skuldre, enormt. Som en del af dette ansvar har vi aldrig været blinde, døve og dumme over for udviklingen i vores region og verden, vi har aldrig ignoreret humanitære tragedier, vi vil ikke ignorere dem ”.

Vores præsident, hr. Erdogan sagde: ”Hvert hjørne af verden med dets øst og vest, nord og syd har brug for sikkerhed. Verden har brug for fred for alle mennesker, uanset hvor de bor. Påmindende om, at verden har brug for en rimelig fordeling af ressourcer, der er tilstrækkelige for alle, sagde minister Akar:

”Med denne forståelse har vi bestræbt os på at dominere menneskelige værdier, universelle moralske principper og international lov. Hvis vi ikke har været ligeglade med den uskyldige og undertrykkedes ondskab og uretfærdighed, og blodet og tårerne, der er strømmet til dette formål, er det af denne grund. På det punkt, vi i dag har nået hele verden, idet vi i det væsentlige har resultatet af faktorer, der ignoreres de værdier, som Tyrkiet forsvarede. Med udgangspunkt i FN, den nuværende globale orden i Tyrkiet om at se denne oprigtige indsats, i håb om at følge vores advarsel, løsningsorienterede, forventer vi, at sund fornuft opfører sig. For historien er sejrstadiet for folk, der er talentfulde og tilregnelige. Frataget sind, frataget tænkning, er dømt til det blinde mørke i gayya-brønde. "

DIN PRUVAN ER NETA, DIN BAHTER ER ÅBEN

Minister Akar erklærede, at nationer, der ikke er opmærksomme på de faktorer, der danner grundlaget for deres eksistens, ikke kan nå fremtiden, erklærede, at de har bygget landets fremtid på indenlandske og nationale bevægelser inden for alle områder, især i forsvarsindustrien, inden for rammerne af denne forståelse.

”For os hører naturligvis oprindelighed og nationalitet til dette land, denne tradition og civilisation, idet de rodfæster og omfavner al vores historiske og kulturelle gældende regler; At sige, at denne geografi passerer gennem indånding af dette klima ”, sagde minister Akar, at med denne bevidsthed vender de tilbage til deres essens og nærer sig fra deres egne værdier.

”Der er fred i ro og beklagelse i hast. Akar sagde om det arabiske ordsprog: ”Vi har opfyldt vores historiske ansvar for forekomsten af ​​fred og stabilitet i vores region og i verden ved at handle forsigtigt og med forsigtighed efter den inspiration, vi henter fra vores nationale og moralske værdier. Vi vil fortsætte med at udføre dette ansvar i solidaritet med lande ”.

Minister Hulusi Akar afsluttede sine ord til de katariske søfolk med sætningen "Dit hav er roligt, din bue er klar, din vej er klar".


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar