Det er nu meget let at definere en HES-kode til Denizli Card

Det er nu meget let at definere en HES-kode til Denizli Card
Det er nu meget let at definere en HES-kode til Denizli Card

Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. har medført stor bekvemmelighed at integrere "Denizli Cards", der anvendes i bybusser, med HES-koden inden for rammerne af Kovid-19-foranstaltninger. Indehavere af Denizli-kort kan integrere deres kort med deres HES-koder på hes.denizli.bel.tr.


Denizli Metropolitan Kommune, som begyndte at arbejde efter indenrigsministeriets cirkulær om "HEPP-kodebrug i offentlig offentlig transport", bragte stor bekvemmelighed ved at integrere "Denizli-kort" med HEPP-kode. Mens Denizli Cards, der endnu ikke er personliggjort, er registreret på vegne af borgere i kortudfyldningscentre, har Denizli Metropolitan Municipality Information Technology Department indført et online integreret system for at gøre det hurtigere og lettere. Borgere kan integrere HES-koden opnået fra sundhedsministeriets Hayat Eve Sığar-applikation med det Denizli-kort, de bruger, ved at logge ind på hes.denizli.bel.tr-adressen med deres mobiltelefoner, tablets eller computere. Denizli-kortnummer, HEPP-kode, TR-identitetsnummer og Navn-Efternavn er nok til dette.

QR-koder på busser, stop

For at integrere Denizli-kort, der tilbydes af Denizli Metropolitan Kommune i offentlig offentlig transport lettere og hurtigere med HES-koden, er busser, stop, kortudfyldningscentre og kiosker placeret på adressen hes.denizli.bel.tr. Borgere vil være i stand til at få adgang til hes.denizli.bel.tr-adressen ved at scanne datamatrixen med deres smartphones eller tablets, og Denizli Cards bliver personliggjort efter at have defineret de krævede oplysninger.

Kort bliver personliggjort med det samme

Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. General Manager Mustafa Gökoğlan sagde, at de har taget vellykkede skridt til at styre pandemiprocessen på den mest nøjagtige måde. Gökoğlan sagde, at de giver let integration af Denizli-kort til HEPP-kode, ”Det er nu meget let for vores borgere at integrere Denizli-kort, som de bruger i bytransport, med HES-koden. "Vores borgere vil være i stand til at integrere deres HES-koder med Denizli Cards fra deres smarte enheder med en QR-kode eller ved at indtaste adressen hes.denizli.bel.tr."

Fristen for gratis kort på visum er 30. november

Påmindende om, at indehavere af Denizli-kort, der er 65 år eller ældre, handicappede og som nyder godt af transport gratis på grund af deres juridiske rettigheder, skal have deres kortvisum indtil 30. november 2020, bemærkede Gökoğlan, at integrationen af ​​Denizli-kort med HES-koden udføres på kortudfyldningscentre.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar