Det første indenlandske elektriske cykelbatteri fra Vestel

første-indenlandske-elektriske-cykel-batteri-vestelden
første-indenlandske-elektriske-cykel-batteri-vestelden

Vestel fra Tyrkiets førende teknologiproducenter har startet produktionen af ​​sit første indenlandske elektriske cykelbatteri. Batterierne, hvis hardware, software, mekaniske design og produktions- og testinfrastruktur er fuldstændigt produceret af Vestel-ingeniører, giver fordele med deres pålidelighed, langvarige brug og onlinetjeneste.


Elcykler er fortsat forbrugernes valg, hvor efterspørgslen er steget med trafikproblemet og stigningen i bevidstheden om sundt liv i storbyområder. Alvorlig markedsstørrelse i Europa nået på den elektriske cykel, interessen øges for hver dag der går i Tyrkiet. Imidlertid udgør de høje omkostninger, batteriets korte levetid og sikkerhedsrisici en hindring for brugerne. Tyrkiet har designet og produceret af Vestels førende teknologivirksomheder og for første gang sidste års IFA i kvaliteten af ​​den udstillede udstedte oprindelige design og produktion af batterier cykelfabrikant, omkostninger, og vil give betydelige fordele i leveringstid og eftersalgsservice. Efter at have modtaget sin første ordre fra Salcano sigter Vestel mod at producere batterier til alle lokale cykelfabrikanter og verden.

Understreger, at de fortsætter med at investere i fremtidens teknologier, sagde Vestel CEO Turan Erdogan: ”Som teknologivirksomhed fokuserer vi altid på at designe det bedste og det nyeste under paraplyen af ​​Smart Homes, Smart Cities og Internet of Things, begge kommunikerer med hinanden og styrer via mobile enheder. Vi udvikler teknologier, der tilføjer værdi til forbrugeroplevelsen ved at introducere smarte produkter, der kan købes på markedet. Det vil være Vestels underskrift i vores lands smarte byer. Vi startede produktionen af ​​vores cykelbatterier med Vestel-design og udstyr, som vi præsenterede sidste år. Vi banede ny vej i branchen ved at tilbyde vores cykelbatterier til cykelfabrikanter og producenter af e-cykelsystemer ”.

Hurtig opladning og høj sikkerhed

Batterier tilpasset elektriske cykler baseret på biler har formået at opnå EN50604-1 sikkerhedscertifikater og værdsættes af kunderne for deres funktioner og design. Disse batterier fremstillet af Vestel bruger NCA-celler med høj energitæthed. Systemet, der muliggør onlinetjeneste med forbindelse mellem batteri og mobiltelefon via Bluetooth, gør det også muligt for brugeren at følge batteriets status med applikationen. Batterierne, der er designet af Vestel-ingeniører, klarer med succes chok-, stød- og knusningstest, der kræves af EN66-50604-godkendelsen, med deres vandtætte design på IP1-niveau, og de slår andre produkter.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar