Mersin Metro Tender Resultat

Mersin Metro Tender, som man har forventet i lang tid
Mersin Metro Tender, som man har forventet i lang tid

Mersin Metropolitan Municipality Department of Transportation afholdt det længe ventede metro-tilbud i dag. 13 virksomheder med lokale, udenlandske og udenlandske partnere deltog i udbuddet. Udbuddet dækker installation og idriftsættelse af hele systemet, opførelse af den bymæssige HRS-metrolinje bestående af 13.4 stationer, den underjordiske parkeringsplads og overførselsstrukturer samt installation og idriftsættelse af hele systemet, der dækker det centrale Mezitli-distrikt i Mersin og middelhavsdistriktets togstation.


Udbuddet for levering, installation og idriftsættelse af konstruktions- og elektromekaniske systemer i metrolinjen Mezitli-3 Ocak Light Rail System blev holdt åbent for pressen i transportdepartementets mødelokale og blev sendt direkte på kommunens sociale mediekonti.

Rail System Project, der betragtes som et af de mest visionære projekter, som Metropolitan Kommune vil bringe til Mersin og vil bidrage til den socioøkonomiske udvikling i byen såvel som at være et transportprojekt, blev tildelt prækvalifikationstilbud.

Der blev indsendt 13 tilbud med deltagelse af mange virksomheder, herunder indenlandske og udenlandske forretningspartnere, i udbuddet, der blev transmitteret direkte fra sociale mediekonti på en gennemsigtig måde. Mange internationale virksomheder viste interesse for projektet, hvor finansiering og byggeri vil være sammen.

Udbuddet, der tidligere blev afholdt af Mersin Metropolitan Municipality Department of Transportation for projektet, blev annulleret af den offentlige indkøbsmyndighed på grund af et selskabs indvendinger. Mersin Metropolitan Municipality afholdt prækvalifikationsudbuddet for udbuddet, som blev afbrudt på grund af pandemiprocessen. "Levering, installation og idriftsættelse af byggeri og elektromekaniske systemer i Mezitli - 3 Ocak Light Rail System Metro Line" Salih Yılmaz, direktør for jernbanesystemafdelingen, var udbudskommissionens formandskab i det tilbud, der blev afholdt i transportafdelings mødesal. I prækvalifikationsudbuddet blev 13 filer sendt af mange virksomheder, herunder indenlandske og udenlandske forretningspartnere, undersøgt.

Transportafdelingen Rail Systems Branch Manager Salih Yılmaz afgav en erklæring efter udbuddet”Alle åbnede filer vil blive undersøgt detaljeret af vores kommission, og vores invitationer vil blive sendt til den tekniske og økonomiske tilstrækkelighed i vores tilbud så hurtigt som muligt. Vi ønsker held og lykke til vores Mersin " sagde han.

Virksomheder, der byder på tilbuddet

De virksomheder, der afgav bud på prækvalifikationstilbudet, er:

 1. DILINGAN KONSTRUKTION INT + KİSKA-KOM İNŞ. VE TIC. SOM. VIRKSOMHEDSPARTNERSKAB
 2. CENGİZ CONSTRUCTION INDUSTRY AND TRADE INC.
 3. ZİVER İNŞAAT TAAH. GAL. TURZ. PAZ.SAN.TİC. SOM.
 4. KINA OVERSEAS ENGINEERING GROUP CO. LTD + CHINA CAMC ENGINEERING CO. LTD + SISTEM ELEKTROMEKANISK FACILITET ER
 5. GÜLERMAK AĞIR SAN. + SINOHYDRO CORPRATION BUSINESS PARTNERSHIP LTD
 6. DİDO- RAY, EDERAY, HKS ANKARA İNŞ.- EN-EZ İNŞAAT OG ARDALYA VIRKSOMHEDSPARTNERSKAB
 7. DOĞUŞ İNŞ. VE TIC. SOM. -YAPI MERKEZİ İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. FÆLLES VENTURE
 8. SMU ENGEOCOM LTD. + MET-GÜN INS. TAAH. VE TIC. A.Ş VIRKSOMHEDSPARTNERSKAB
 9. HSY YAPI İNŞ. SANA. + ERMİT ENG. İNŞ. + ARAZ ENERJİ İNŞ. + ULURAY YAPI VIRKSOMHEDSPARTNERSKAB
 10. ŞENBAY MADENCİLİK TURİZM- AZER İN. SERVICE MMC
 11. ALSİM ALARKO SAN. FACILITETER OG HANDEL. SOM.
 12. PERS YAPI İNŞ. + ASTRO ÜST YAPI A.Ş. VIRKSOMHEDSPARTNERSKAB
 13. NUROL İNŞAAT VE TİC. SOM.

13 virksomheder byder på Mersin Metro Tender

I den første fase åbnede udbudskommissionen en efter en budkonvolutterne for de 13 virksomheder, der deltog i udbuddet, og kontrollerede, om betingelserne i specifikationerne var opfyldt, og om der manglede dokumenter.

Efter åbningen af ​​alle sagerne lavede præsidenten for udbudskommissionen en kort forklaring og sagde: ”Den prækvalificerende del af konstruktions- og elektromekaniske systemer i metrolinjen Mezitli-3 Ocak Light Rail System i Mersin Metropolitan Kommunes transportafdeling er afsluttet. 13 indenlandske og udenlandske virksomheder deltog i vores prækvalifikationsudbud. Alle åbnede filer vil blive undersøgt i detaljer af vores kommission, og vores invitationer vil blive fremsendt til den tekniske og økonomiske tilstrækkelighed, anden fase af udbuddet, så hurtigt som muligt. Vi ønsker, at det er gavnligt for vores Mersin ”.

Hvor mange passagerer bærer Mersin Rail System?

 • Den første faselinje i Mersin-jernbanesystemet følger retning af Mezitli-Marina-Tulumba-Gar.
 • I 2030 vil antallet af daglige passagerer med offentlig transport være omkring 1 million 200 tusind mennesker. Målet er at transportere 70 procent af dette med et jernbanesystem.
 • Antallet af daglige passagerer fra Mezitli-Gar (vest) forventes at være 206 tusind 341. Antallet af passagerer i timen anslås til 29 tusind 69.
 • 62 tusind 263 heraf vil være passagerer på ruten University-Train, 161 557 vil være passagerer på University-Hal-ruten.
 • På ruten Gar-Huzurkent vil antallet af passagerer pr. Dag være 67 tusind 63 mennesker, og mellem Gar-OSB vil antallet af passagerer pr. Dag være 92 tusind 32 personer.
 • Antallet af passagerer pr. Dag mellem Gar-Otogar-Şehir Hospital vil være 81 tusinde 121 mennesker, og mellem Gar-Şehir Hospital-busstation vil der være 80 tusind 284 mennesker.
 • På Mezitli-Gar-linjen vil der være 7930 meter afskæring og 4880 meter med en enkelt rørstunnel.
 • Der vil være en parkeringsplads på 6 køretøjer på 1800 stationer og cykel- og motorcykelparkeringsområder på alle stationer.

Hvad er de tekniske specifikationer for Mersin Rail System?

 • Linjelængde fra Mezitli til Gar: 13.40 km
 • Antal stationer: 11
 • Krydsaks: 5
 • Nødlinje: 11
 • Tunneltype: Enkelt rør (9.20 meter indvendig diameter) og åben-tæt sektion
 • Maksimal driftshastighed: 80 km / t Driftshastighed: 42 km / t
 • Envejs rejsetid: 23 minutter
 • Længden på lysbanelinjen mellem Eski Otogar-Şehir Hastanesi og busstationen: 8 tusind 891 meter
 • Antal stationer: 6
 • Sporvognslinje mellem Fair Center og Mersin University: 7 tusind 247 meter
 • Antal stationer: 10

Kort over Mersin Metro

Mersin Subway Promotions Film

Redigere


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer