The Hidden Paradise Abyss Canyon bliver centrum for vandring!

The Hidden Paradise Abyss Canyon bliver centrum for vandring!
The Hidden Paradise Abyss Canyon bliver centrum for vandring!

Gaziantep Metropolitan Kommunes borgmester Fatma Şahin deltog i naturvandringen arrangeret under koordinering af Metropolitan Municipality i Habeş-kløften, som imponerer med sin historiske og naturlige skønhed. Borgmester Fatma Şahin, der foretog en vurdering af den 8 tusind 650 meter lange kløft, erklærede, at der er startet arbejde med at introducere den til verden og sagde, at de vil styrke områder som bjergbestigning og trekking, der er egnede til byggeri i regionen.


Abyssinian Canyon i Araban District, der er beskrevet som et uopdaget skjult paradis og tiltrækker opmærksomhed med sin naturlige struktur og historie, tiltrækker bjergbestigningentusiaster med sine vandre- og klatremuligheder. I denne sammenhæng snakkede Gaziantep Metropolitan borgmester Fatma Şahin, der mødtes med grupperne, der kom til kløften for at tage en naturvandring på den historiske Septimius Severus-bro, og deltog i deres rejse. Gaziantep-guvernør Davut Gül, AK-partiet Gaziantep-stedfortræder Mehmet Erdoğan, arabiske distriktsguvernør Abdülhamit Mutlu og arabiske borgmester Hasan Doğru ledsaget af borgmester Şahin, der afgav en erklæring om den 8 tusinde 650 meter lange gangbro og erklærede, at regionen vil blive introduceret til verden. Şahin mindede om, at natursport og campingvagturisme er en stigende værdi med pandemien og gav den gode nyhed, at værker er startet for at styrke bjergbestigning som Metropolitan Kommune i den sjældne skønhed i den abessinske kløft.

ŞAHİN: Vi vil bidrage til regionens økonomi og byen ved at introducere kløften

Metropolitanske borgmester Fatma Şahin, der deltog i naturvandringen, der blev afholdt i Habeş-kløften, erklærede, at de befinder sig geografisk i et område i Mesopotamien og sagde: ”Vi er sammen med de smukkeste værker fra den romerske periode og hettitiden. I genopbygningsplanen så Habeş Canyon ud for os som det mest historiske sted i regionen. Som Metropolitan Kommune begyndte vi at arbejde på, hvordan vi evaluerer dette, og hvordan vi styrker kløfturismen. Natur og naturlighed er meget vigtigere. Vi arbejder for at henlede opmærksomheden på dette og introducere dette sted for hele verden. Der er et vigtigt område for bjergbestigning her. Vi ønsker at diversificere dette med "Gaziantep Rising With Its Sport". Bag os er et stort civilsamfund, akademisk verden, bjergbestigningsklubber. Under ledelse af vores guvernør vil vi ved at introducere dette område til hele verden yde et vigtigt bidrag til økonomien i regionen og byen ”.

GÜL: DER ER EN ANDEN SKØNHED PÅ HVER SIDE AF GAZIANTEP

Gaziantep-guvernør Davut Gül forklarer, at der er mere end et gåalternativ i Habeş-kløften, og der er en anden skønhed overalt i Gaziantep. Vi ønskede at vise dette sted til naturelskere. Han havde meget vigtige undersøgelser af fastlæggelsen af ​​hovedstadsruten. Forskellige træer vil blive plantet i dette område. Dette sted har et par kendetegn. Først når vejens ende Eufrat. For det andet er der meget vigtige historiske artefakter på ruten. Den tredje er uspoleret, sammenflettet med naturen. Tyrkiet vil være et vigtigt sted, ”sagde han.

ERDOĞAN: REGIONEN ER ET FULDT TURISMEPARADIS

AK-partiet Gaziantep-stedfortræder Mehmet Erdogan sagde, at regionen vil komme til syne med aktiviteter som vandreture i naturen og bringes ind i turismen, ”Både broen i ryggen og regionen, hvor kløften ligger, har en historisk værdi. Det har frugtbar jord og en stor slette. Den efterfølgende dæmning blev bygget med Habeş Canyon-vandet. Takket være denne dæmning blev 25 tusind dekar jord overrislet og grundvand blev beskyttet. I dag bragte Metropolitan Kommune os sammen her. Denne kløft er en af ​​de få ukendte kløfter i vores land. Rumkale er et af slutpunkterne på dette sted. “Regionen er et komplet turistparadis med sine monumentale grave og fæstninger”.

Arabanske distriktsguvernør Abdülhamit Mutlu sagde, at de historiske grave i distriktet Raban Slot, Hasanoğlu, Hisar og Elif vil finde de regioner, der vil bringe turisme frem i lyset.

Arabansk borgmester Hasan Doğru understregede på den anden side, at Habeş Canyon er et nyt kendt område, og at det kom frem med bidrag fra borgmesteren i Metropolitan Municipality og guvernøren i Gaziantep, og sagde, at deres mål er at tiltrække lokale og udenlandske naturelskere.

OM HABEŞ CANYON

Habeş-kløften ved bredden af ​​Eufrat-floden, kendt som "Habeş Creek" af lokalbefolkningen, har et unikt område med sin historiske arkitektur og unikke natur. Den 8 tusinde 650 meter lange Habeş-kløft, der løber gennem den arabiske slette fra Ardıl-strømmen i Köklüce (Ardıl) landdistrikt i Araban-distriktet og slutter sig til Eufrat-floden, tilbyder også et område, der er egnet til bjergbestigning. Der er spredte stier med en hældning på 40 grader og 2 til 3 teltboliger i hele canyonpassagen. Lige efter den romerske periode Septimius Severus Bridge, som er blandt krydseruterne for forskellige civilisationer gennem historien, er Abyssinian Canyon opdelt i 4 sektioner. Den første del, der starter med startpunktet, efterfølges af det første vendepunkt for dem, der ikke har erfaring med vandreture i naturen, vendepunktet for dem, der ikke har kendskab til materialer og gå på for skråt terræn, og slutpunktet for erfarne deltagere. På grund af stigningen i vandet i Birecik-dæmningen stiger vandet, der strømmer gennem kløften, i 1-5 meter, og når du går fra distriktet Hisar Rural District til spidsen af ​​Habeş-kløften, hvor Eufrat-floden mødes, kan du se den naturlige skønhed i kløften fra det højeste punkt. Her finder du de dybeste dele af kløften. Mens der er egetræ, melengiç, tornet egetræ og plataner på siderne af strømmen, der strømmer gennem kløften, får besøgende også chancen for at svømme i de dybe dele af vandet. Stien vejen giver mulighed for at krydse den anden side af åen i forskellige dele af kløften. Hvis de besøgende forlænger deres rute lidt på canyon-turen, kan der foretages en tur i det område, hvor Horse Cave tidligere var placeret. Den besøgende holdes gennemsnitlige gåafstand er 6 kilometer og ledsages af en guide.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer