Detaljer om eksamenspraksis i skoler annonceret

Detaljer om eksamenspraksis i skoler annonceret
Detaljer om eksamenspraksis i skoler annonceret

Ministeriet for national uddannelse delte alle detaljer om, hvordan man gennemfører eksamen i skolerne med brevet sendt til 81. I artiklen, der blev mindet om, at studerende vil være ansvarlige for hele læseplanen i begyndelsen af ​​det akademiske år, blev det meddelt, at måle- og evalueringspraksis vil blive udført i den første periode af det akademiske år 2020-2021 i grundskoler, gymnasier og gymnasier i overensstemmelse med Kovid-19-tiltagene.


Med underskriften fra ministeren for national uddannelse Ziya Selçuk sendte han to separate breve til provinserne vedrørende ansigt til ansigt uddannelse og eksamener i grundskoler og gymnasier og gymnasier.

Ifølge det sendte indlæg er vurderings- og evalueringspraksis, der hidtil er foretaget i gymnasier, gyldig. Eksamenansøgningskalenderen bestemmes af bestyrelsen for uddannelsesinstitutionen og vil blive annonceret til alle studerende i tide af administrationen af ​​uddannelsesinstitutionen. Eksamen vil blive anvendt ved at give en undervisningstime til hver eksamen, inklusive lørdage, hvis det er nødvendigt, og eksamensspørgsmål vil blive udarbejdet i overensstemmelse med denne periode.

Derudover praktiseres eksamen i fysisk uddannelse og sport, billedkunst og musikundervisning i gymnasierne.

I eksamensansøgninger gennemføres studerendes siddeplan på en måde for at beskytte den fysiske afstand under hensyntagen til brugen af ​​masker og hygiejneregler. Foranstaltninger relateret til Kovid-19-udbruddet i al måle- og evalueringspraksis udføres fuldstændigt og til tiden i henhold til udviklingen af ​​hygiejneforhold i uddannelsesinstitutioner, infektionsforebyggelse og kontrolvejledning.

Studerende med behov for indkvartering under eksamensprocessen vil efter anmodning være i stand til at drage fordel af skoleherberge i overensstemmelse med bestemmelserne i den relevante lovgivning med eller uden løn i henhold til deres betingelser.

Studerende, der har en kronisk sygdom i sig selv eller familiemedlemmer, de bor hos, og studerende, som er i karantæne på grund af at fange eller være i kontakt med Kovid 19 eller nogen af ​​deres familiemedlemmer og derfor ikke kan deltage i eksamen inden for det tidsrum på uddannelsesinstitutionen og Eksamen vil blive aflagt i et isoleret miljø ved at anvende de nødvendige forholdsregler.

Principper for eksamensansøgning i folkeskoler

På den anden side vil fjernundervisningsaktiviteter blive inkluderet i måling og evaluering sammen med ansigt til ansigt-uddannelsesaktiviteter i offentlige og private grundskoler, mellemskoler og imam hatip-gymnasier.

I tråd med de beslutninger, der træffes af provins- og distriktsdirektoraterne for national uddannelse i samarbejde med sanitetsudvalgene, vil måle- og evalueringspraksis udføres som før epidemien i overensstemmelse med bestemmelserne i de relevante regler i ansigt til ansigt-uddannelsesskoler 5 dage om ugen.

Prøverne afholdes i skolemiljøet, men den studerende, der har en kronisk sygdom eller er syg eller er i kontakt på grund af Kovid-19-epidemien, tager eksamen på et passende tidspunkt og i et isoleret miljø på skolen.

Studerende, der af en eller anden grund ikke kan deltage i eksamen, og hvis undskyldninger af skoleadministrationen anses for passende, føres til eksamen på et tidspunkt, der er bestemt af kursuslæreren, og med forudgående varsel til den studerende.

I de eksamener, der skal afholdes i skolerne, følges måle- og evalueringsprincipperne i kursets læseplan, og eksamensdatoen afgøres af bestyrelsen for klasse- og feltgruppepræsidenter på skolerne.

Eksamenens varighed for hvert kursus, der skal undersøges, planlægges som en undervisningstime, og eksamen vil blive forberedt i overensstemmelse med denne periode. Hvis det anses for nødvendigt, vil det være muligt at afholde eksamen i skolerne om lørdagen. Eksamensdatoer meddeles de studerende mindst en uge i forvejen og registreres i e-skolesystemet.

Studerende, der er tilmeldt regionale gymnasialskoler, og som følger uddannelses- og træningsprocessen gennem fjernundervisning, vil være i stand til at blive på vandrerhjemmet på dagene for deres eksamensdatoer under hensyntagen til boardingkapacitet, transportforhold og hygiejneforhold.

Deltagelsespoint gives til kursusaktiviteter

I henhold til de studerendes deltagelse i ansigt til ansigt-undervisning, liveundervisning eller EBA TV-opfølgning og lektionsaktiviteter, vil hver lektion blive givet 2 lektioner om ugen med 2 timer eller mindre, og studerende med mere end 2 timer om ugen vil blive tildelt 3 lektioner.

Der afholdes ingen eksamen i billedkunst, musik, fysisk uddannelse og spil, fysisk uddannelse og sport, trafiksikkerhed, menneskerettigheder, statsborgerskab og demokrati, teknologi og design, informationsteknologi og software, profetens liv, grundlæggende religiøs viden og valgfag. Begrebspoint for disse kurser oprettes med deltagelsespoint i kursusaktiviteterne og eventuelle projektpoint.

Det sikres, at ansøgninger om projekt- og kursusaktiviteter kan præsenteres ansigt til ansigt eller live lektioner og i andre online (såsom e-mail) miljøer afhængigt af kursets art.

I det første semester af det akademiske år 2020-2021, hvis der hidtil er gennemført en eksamens- eller vurderingsansøgning, vil disse være gyldige og behandles i e-skolesystemet.

Alle foranstaltninger til Kovid-19-udbruddet tages fuldstændigt og til tiden i al måle- og evalueringspraksis.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer