Drikkevand Problem med Yedikuyular Ski Center løst

Drikkevand Problem med Yedikuyular Ski Center løst
Drikkevand Problem med Yedikuyular Ski Center løst

Metropolitan afsluttede det igangsatte arbejde med at løse drikkevandsproblemet i Yedikuyular-regionen. Borgmester Güngör sagde, ”Vi har nået en kvalitetskilde til drikkevand, der vil imødekomme vores Yedikuyular Skicenter og regionen i mange år. Held og lykke ”sagde han.


Hayrettin Güngör, borgmester i Kahramanmaraş Metropolitan Municipality, meddelte, at borearbejdet for at levere drikkevand til Yedikuyular Ski Center er afsluttet. I undersøgelsen, som også omfattede KASKİs generaldirektør Ahmet Kavak, sagde borgmester Güngör, at med den udførte boring blev der nået en ressource af meget høj kvalitet, der vil imødekomme drikkevandets behov i regionen i mange år.

Kvalitet drikkevand nået

Hayrettin Güngör sagde, ”Som et resultat af de undersøgelser, der er udført af KASKİ i vores Yedikuyular-region, har vi nået det vand, der møder drikkevandet i denne region. Vi begyndte at tage 609 liter vand i sekundet på 10 meter. Et af regionens vigtigste behov var drikkevand. Gudskelov har vores borearbejde givet positive resultater. Jeg håber, at der ikke vil være noget drikkevandsproblem i regionen i mange år med dette arbejde, ”sagde han.

Regionens standard stiger

At de sigter mod at øge regionens tiltrækningskraft med investeringerne i Yedikuyular Ski Center, sagde borgmester i Metropolitan, Hayrettin Güngör, ”Vores Yedikuyular Ski Center gør sig hurtigt klar til sæsonen. Vi lavede en udvidelse og asfaltbelægning på vejen, der giver adgang til regionen. Opførelsen af ​​Bedesten og 25 bungalowhuse fortsætter. Regionens standard øges yderligere med de yderligere arbejder, vi har udført i infrastrukturen. "Held og lykke til vores by og vores landsmænd".


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer