Østlige Sortehavs Udviklingsagentur til at rekruttere 6 kontraherede medarbejdere

øst-sortehavet-udviklingsagentur-kontrakt-6-personale-lærde-vil-2
øst-sortehavet-udviklingsagentur-kontrakt-6-personale-lærde-vil-2

Fra Eastern Black Sea Development Agency (DOKA): Meddelelse om korrektion


I vores meddelelse offentliggjort i den officielle tidende dateret 15.10.2020 og nummereret 31275 i overensstemmelse med originalen blev der foretaget ændringer inden for anvendelsesområdet for forordningen om ændring af personaleforordningen for udviklingsagenturer offentliggjort i den officielle tidende dateret 20.10.2020 og nummereret 31280.

Agenturet for udvikling af det østlige Sortehav, artikel 15 (g) og artikel 7 i præsidentdekretet om organisation af tilknyttede, beslægtede og beslægtede institutioner og organisationer og andre institutioner og organisationer, offentliggjort i den officielle tidende nr. 2018 dateret 30479/4/187 og i overensstemmelse med bestemmelserne i personaleforordningen for udviklingsbureauer, som blev udarbejdet på baggrund af bestemmelserne i fjerde afsnit i supplerende artikel 200 i lovdekret nr. 27 af 6/1989/375 og offentliggjort i den officielle tidende dateret 28/29/5 og nummereret 2019, TR30788 niveau 90-regionen (Artvin, Giresun) , Provinserne Gümüşhane, Ordu, Rize og Trabzon), der ønsker at tjene og bidrage til udvikling og udvikling, åben for innovation, udvikling og kommunikation, selvsikker, i stand til at tænke analytisk, tilpasse sig skiftende arbejdsforhold, handle med service og udviklingsbevidsthed og ansvar, rejsehindring 2 (fire) eksperter, 4 (en) juridisk rådgiver og 1 (en) intern revisor Det ophører. Center for det østlige Sortehavs Udviklingsagentur er Trabzon, og agenturets aktivitetsområder er Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize og Trabzon. Eksperter, der har succes i eksamen, accepterer at arbejde i en af ​​disse provinser, som agenturets generalsekretariat finder passende. Interne revisorer og juridiske rådgivere vil blive ansat i Trabzon, hvor agenturets hovedkvarter er beliggende.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer