Østlige Sortehavs Udviklingsagentur til at rekruttere 6 kontraherede medarbejdere

Østlige Sortehavs Udviklingsagentur til at rekruttere 6 kontraherede medarbejdere
Østlige Sortehavs Udviklingsagentur til at rekruttere 6 kontraherede medarbejdere

Agenturet for udvikling af det østlige Sortehav, artikel 15 (g) og artikel 7 i præsidentdekretet om organisation af ministerier Tilknyttede, associerede og relaterede institutioner og organisationer og andre institutioner og organisationer nummereret 2018 offentliggjort i den officielle tidende dateret 30479/4/187 og nummereret 200 og i overensstemmelse med bestemmelserne i personaleforordningen for udviklingsbureauer, som blev udarbejdet på grundlag af bestemmelserne i fjerde afsnit i supplerende artikel 27 i lovdekret nr. 6 af 1989/375/28 og offentliggjort i den officielle tidende dateret 29/5/2019 og nummereret 30788, TR90 niveau 2-regionen (Artvin, Giresun) , Provinserne Gümüşhane, Ordu, Rize og Trabzon), der ønsker at tjene og bidrage til udvikling og udvikling, åben for innovation, udvikling og kommunikation, selvsikker, i stand til analytisk tænkning, tilpasning til skiftende arbejdsforhold, handler med service og udviklingsbevidsthed og ansvar, rejsehindring 4 (fire) eksperter, 1 (en) juridisk rådgiver og 1 (en) intern revisor vil ophøre. Centeret for det østlige Sortehavs Udviklingsagentur er Trabzon, og agenturets aktivitetsområder er Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize og Trabzon. Eksperter, der har succes i eksamen, accepterer at arbejde i en af ​​disse provinser, som agenturets generalsekretariat finder passende. Interne revisorer og juridiske rådgivere vil blive ansat i provinsen Trabzon, hvor agenturets hovedkvarter er beliggende.


For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer