Ekol Logistikchauffører modtager æresmedalje

Ekol Logistikchauffører modtager æresmedalje
Ekol Logistikchauffører modtager æresmedalje

Otte førere af Ekol Logistics blev tildelt IRU Professional Driver Honor Medal. I Professional Driver Awards arrangeret i samarbejde med International Transporters Association (UND) og International Road Transport Association (IRU); Otte chauffører af Ekol, der opfylder kriterier som professionel ydeevne, sikker kørsel, loyalitet over for det firma, de arbejder for, og moralske kvaliteter, blev tildelt æresmedaljen.


Navnene på Ekol-chauffører, der modtog priser for deres fremragende præstation på ærelisten, der omfatter mere end 40 chauffører fra 1200 lande, er som følger:

Abdulvahap Köse, Aydın Orhan, Cemil Özkan, Erkan Kıran, Mustafa Demirel, Mustafa Özdemir, Niyazi Yiğit, Serdar Güngör.

IRU samler 100 professionelle organisationer i mere end 170 lande under sit tag. Hvert år tildeler IRU “IRU Order of Honor” blandt tusinder af professionelle chauffører, der arbejder inden for international godstransport, udnævnt af dets medlemsorganisationer. I år var 48 tyrkiske chauffører med på IRU-listen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer