Ekrem İmamoğlu's Corona Virus Test var positiv

Ekrem İmamoğlu's Corona Virus Test var positiv
Ekrem İmamoğlu's Corona Virus Test var positiv

IMM SözcüMurat Ongun meddelte, at koronavirustesten fra Istanbul Metropolitan Kommunes borgmester Ekrem İmamoğlu var positiv.


Istanbul Metropolitan Municipality SözcüSü Murat Ongun “Vores IMM-præsident Ekrem İmamoğlu's Covid-19 test var positiv. Sundhedstilstanden for vores præsident, hvis behandlingsproces startede på hospitalet, er god. Vi præsenterer det for den offentlige information ”.

Det blev lært, at İmamoğlus kone og børn, der delte en video, som han tog fra hospitalets værelse på sin sociale mediekonto, også fik testet resultaterne i dag, frigives i morgen.

Ekrem İmamoğlu sagde i sin erklæring:

”Vores kære borgere, selvfølgelig, er jeg ofte en testperson.

Jeg havde endda en Kovid-test onsdag, den var negativ, men min feber steg omkring kl. 21.00:38 i går aftes, og da jeg kom ind på hospitalet med en feber på XNUMX grader, tilbragte jeg natten på hospitalet og blev testet.

Fra i dag har der været en rapport om, at det er positivt. Jeg har faktisk det godt lige nu. Min feber er ikke dårlig, processen fortsætter.

Der ser ikke ud til at være noget, som vi kan fortolke som negative i medicinske termer. Jeg håber, at vi får vores helbred med det bedste.

Selvfølgelig vil jeg have, at alle vores borgere skal være opmærksomme. I denne proces afgiver vi altid vores meddelelser.

Lad os reducere kontakten så meget som muligt. Alle skal vise følsomhed i denne forstand. Dette er mit største ønske.

Jeg elsker jer alle. Bare rolig, at alt fortsat vil være smukt i Istanbul. Processen fortsætter.

Alle er ved begyndelsen af ​​deres pligter ved Allahs orlov. Jeg elsker dig meget, pas på dig selv. "

FORKLARING FRA SYGEHUSET

I erklæringen fra det amerikanske hospital, hvor İmamoğlu blev behandlet, ansøgte borgmester i Istanbul Metropolitan Kommune, Ekrem İmamoğlu, det amerikanske hospital med symptomer på infektion i de øvre luftveje den 23. oktober 2020 kl. 22:00. COVID-19 testen blev fundet positiv i undersøgelsen. Han har et godt helbred og bliver behandlet på vores hospital. " Det blev sagt. (Sözcü)

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer