Hvor er Elmadağ Ski Center, er der nogen overnatningsmuligheder?

Hvor er Elmadağ Ski Center, er der nogen overnatningsmuligheder?
Hvor er Elmadağ Ski Center, er der nogen overnatningsmuligheder?

Elmadağ Ski Center er et skisportssted inden for grænserne af landsbyen Yakupabdal, der ligger på den nordlige skråning af Elmadağ, 17 km væk fra ringvejen Mamak, 10 km sydøst for Ankara.

Elmadağ skisportsfacilitet


Skihus, der tilhører Ankara Youth and Sports Provincial Directorate, er åbent for atleter. Skihuse, der tilhører METU, Hacettepe University, Ankara University, Gazi University, Ankara Mountaineering Ski and Winter Sports Specialization Club Association bruges af medlemmerne af disse organisationer. Der er også et firestjernet privat hotel og to privatejede restauranter. Der er et teleski-anlæg tilhørende luftvåbenet, et snowboardkøretøj og en cafeteria. For nylig er der installeret to kunstige sne-maskiner. Bærekapaciteten på de 548 m lange teleskier er 720 personer i timen. Skicentret kan nås med universitetskøretøjer, kommunale busser eller private køretøjer. Månederne januar-marts betragtes som skisesæsonen, snetykkelsen i denne periode er generelt 30-60 cm. Skicentret ligger 1500-1850 meter over havets overflade. Den samlede banelængde er 700 meter, landingsbanerne er træløse.

Da området er velegnet til vandreture i naturen om foråret og sommeren, er faciliteterne åbne hele året rundt.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer